Afstuderen en geslaagd in 2022? Ontdek deze cadeaus!

Op zoek naar afstuderen en geslaagd cadeaus? Het einde van een opleiding is een bijzonder moment. Tijd om een diploma aan de muur te hangen en om een volgende stap in je carrière te zetten! Ken je iemand die dit jaar gaat afstuderen en wil je hem of haar met een bijzonder cadeau verrassen? Of ben je zelf aan het afstuderen en geslaagd MBO/HBO/universiteit? Geef dan een kleinigheidje aan je mentor, scriptiebegeleider of een belangrijke docent. Dankzij onze afstuderen en geslaagd ideeën weet je altijd wat je moet geven!

Een feestelijke slagingsborrel

Zodra je je diploma in handen hebt, moet de champagne natuurlijk knallen! Wil je zeker weten dat de geslaagde een spectaculair slagingsfeest heeft? Maak hem of haar dan blij met een van onze feestelijke borrelpakketten. Met smakelijke nootjes, crackers en chocolade komen ze niets tekort. 

Afstuderen en geslaagd decoratie/versiering

Tijd om een feestje te vieren? Dan zijn er natuurlijk decoraties nodig! Versier het bureau van de geslaagde voor een onvergetelijke slagingsdag. Bij ons vind je niet alleen toepasselijke ballonnen, maar ook de mooiste afstuderen en geslaagd bloemen. Zet dus de bloemetjes buiten en maak van iedere diploma-uitreiking een feest!

Afstuderen en geslaagd kaarten

Wanneer iemand in je omgeving gaat afstuderen, ben je natuurlijk ontzettend trots. Je laat het zien met een cadeautje, maar soms wil je ook in woorden uitdrukken hoe knap je het vindt dat ze geslaagd zijn. Zeg het allemaal in een persoonlijk kaartje met een leuk design. Bij ons kun je je kaart zelfs personaliseren, bijvoorbeeld met een toepasselijke foto van jou en de geslaagde.

Afstudeercadeaus van FOR YOU GIFTS

Al jouw vrienden en familieleden zijn natuurlijk heel geslaagd, maar wanneer iemand afstudeert moet dat gevierd worden! Dankzij de stijlvolle, luxe en duurzame cadeaus van FOR YOU GIFTS is dat geen enkel probleem. Laat je inspireren door onze afstuderen en geslaagd ideeën!

afstuderen en geslaagd
De waardering van www.foryougifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 5771 reviews.