Kraamcadeau met naam

Geeft alle 22 resultaten weer Resultaten

Niets maakt een kraamcadeau specialer dan dat de naam van het pasgeboren kindje erop staat. Voor een kraamcadeau met naam kun je op For You Gifts rekenen. We hebben een uitgebreid assortiment aan leuke kraamcadeaus waar we de naam van de baby op kunnen drukken, borduren of graveren. Knuffels, slabbetjes, speendoekjes, badjassen, rugtasjes, herinneringenboxen: het zijn allemaal geboortecadeaus waar de naam van de baby op kan. En het zijn ook nog eens allemaal cadeaus waar de baby en de ouders wat aan hebben.

De voordelen van een kraamcadeau met naam

Er zijn verschillende manieren om je kraamcadeau extra persoonlijk te maken. Zo kun je het perfecte geboortecadeau uitzoeken of zelf een kraamcadeau samenstellen met producten waarvan je weet dat ze bij de ouders en de baby in de smaak gaan vallen. Maar persoonlijker dan een cadeau waar de naam van de pasgeboren baby op staat gaat het niet worden. Bijna alle ouders vinden het leuk om zo’n gepersonaliseerd kraamcadeau te krijgen. Vooral als de naam op geschenken staat waar het kindje direct iets aan heeft, zoals kleding om te dragen, knuffels om vast te houden of doekjes om hun mond schoon te maken.

Ons assortiment aan babycadeaus waar een naam op gedrukt, geborduurd of gegraveerd kan worden is uitgebreid. We hebben DouDou knuffels van verschillende dieren in het assortiment, waarop allemaal plek is voor de naam van het kindje. Zoek de lievelingsdieren van de ouders uit. Of misschien heeft het kindje wel een naam die je aan een dier doet denken. Verder hebben we slabbetjes, badjassen en badcapes in verschillende kleuren in de aanbieding. Op al deze producten kunnen we een naam zetten. Badjassen en badcapes worden niet vaak gegeven en zijn dus originele kraamcadeaus die ouders meestal nog niet hebben, maar wel goed kunnen gebruiken.

Gepersonaliseerd kraamcadeau combineren

Je kunt een kraamcadeau met naam goed combineren met andere geboortecadeaus waar een naam op staat. Geboorteballonnen zijn populair om met een kraamcadeau te versturen. We hebben verschillende helium ballonnen in de aanbieding waar je de naam en de geboortedatum van de pasgeboren baby op kunt laten drukken. Omdat het folie ballonnen zijn, blijft de print lang goed en duurt het ook langer voor de helium uitgewerkt is. Een ballon met eigen tekst voor een geboorte heeft een zweefgarantie van minstens 8 dagen. Zo verleng je de feeststemming die de kersverse ouders hebben met minimaal een week. We versturen ballonnen in een discrete doos.

Een andere optie is om een geschenk voor de moeder mee te sturen met het gepersonaliseerde kraamcadeau. We kunnen bij het kraamcadeau bijvoorbeeld een fruitmand bezorgen, zodat de moeder met lekker en gezond fruit kan aansterken van de bevalling. Of je geeft haar juist een beautypakket of een verzorgingspakket om haar wat ontspanning te gunnen. Lekkere chocolade of verse thee sturen is ook een goed idee. Alle combinaties in ons assortiment zijn mogelijk. Zolang je de producten tegelijk naar hetzelfde adres laat versturen, zorgen wij ervoor dat ze op hetzelfde moment bezorgd worden.

Bezorging van je kraamcadeau met naam

Zodra moeder en baby weer thuis zijn, wil je natuurlijk dat ze zo snel mogelijk van je originele kraamcadeau kunnen genieten. De geboortecadeaus die we op voorraad hebben kunnen we dezelfde dag verzenden, zodat het gezin dat je wilt verrassen ze de dag erna al heeft. Als er geborduurd moet worden, kan dat 1 tot 3 dagen extra duren. Alle andere kraamcadeaus kunnen we de eerstvolgende werkdag bezorgen. Plaats je je bestelling op een vrijdag? Let dan wel op dat we de bestelling voor 16:00 uur binnen hebben, dan vindt de levering op zaterdag plaats. Alles wat daarna komt wordt op maandag bezorgd.

Op werkdagen kunnen we er zelfs voor zorgen dat je kraamcadeau op dezelfde dag nog bezorgd wordt. Dat is handig als het kindje bijvoorbeeld veel eerder geboren wordt dan de moeder uitgerekend was, wat nog wel eens gebeurt. Voor bezorging op dezelfde dag is het belangrijk dat wij de bestelling ’s ochtends voor 11:00 uur ontvangen hebben. De bezorging zal dan die dag tussen 17:00 uur en 22:00 uur plaatsvinden. Als dat te laat wordt voor de moeder, die haar rust wel kan gebruiken, kun je het cadeau ook naar je eigen adres laten verzenden. De dag erna kun je het kraamcadeau dan zelf geven.

Kraamcadeau met naam online bestellen

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een pasgeboren kindje en zijn of haar moeder? Een kraamcadeau met naam is een bijzonder geschenk, omdat je ermee laat zien dat hij speciaal voor de baby is en voor niemand anders. Tijdens het bestellen kun je ook een kaart bij je kraamcadeau doen. Je kunt kiezen uit verschillende leuke ontwerpen die we standaard in ons assortiment hebben, maar het is ook mogelijk om er een eigen ontwerp voor te gebruiken. Zoek daarna eventueel nog enkele andere cadeaus voor moeder en kind uit ons assortiment erbij en wij zullen het geheel mooi ingepakt naar het gezin versturen.

Houd er rekening mee dat gepersonaliseerde kraamcadeaus niet geretourneerd kunnen worden. Controleer dus goed of je de naam van het kindje en de eventuele andere gegevens goed hebt doorgegeven voor je de definitieve bestelling plaatst. Ook dat is een groot voordeel van online je kraamcadeau met naam bestellen: je hebt helemaal zelf de controle over wat er op het kraamcadeau komt te staan en krijgt dus niet met problemen te maken dat iemand je verkeerd verstaat of de naam verkeerd schrijft. Bovendien is kwaliteit gegarandeerd als wij je kraamcadeau personaliseren.

De waardering van www.foryougifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 8092 reviews.