Kraamcadeau zelf samenstellen

Geeft alle 2 resultaten weer Resultaten

Ben je op zoek naar een kraamcadeau, maar wil je er ook echt een persoonlijk cadeau van maken? Dan kun je bij For You Gifts je kraamcadeau zelf samenstellen. Je kunt bij ons ieder onderdeel van je kraampakket zelf uitkiezen. Dat klinkt misschien als een lastige klus die veel tijd kost, maar we hebben het juist zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Zo kun je een origineel kraamcadeau bestellen dat helemaal uniek is. De ouders zullen nooit vergeten hoe jij de baby verwelkomd hebt.

Waarom zelf een kraamcadeau samenstellen?

Bij For You Gifts vind je een ruim assortiment aan leuke, originele kraamcadeaus. Van slabbetjes, kleding en speendoekjes tot babyspeelgoed: we hebben voor iedere baby wel iets moois in de aanbieding. Je kunt jouw perfecte cadeau uitzoeken en versturen naar het gezin. Ook hebben we een aantal leuke geboortekoffertjes in de aanbieding. Hierin vind je bijvoorbeeld knuffels, monddoekjes en notitieboekjes voor de ouders. Maar als die cadeaupakketten net niet naar jouw smaak zijn, kun je er ook voor kiezen om echt iets bijzonders te sturen en een kraampakket helemaal zelf samen te stellen.

Als je daarvoor kiest, is het volledig aan jou hoe het kraampakket er uiteindelijk uit komt te zien. Jij bepaalt wat er allemaal in zit. Allereerst kies je in welke geschenkdoos we je kraamcadeaus moeten verpakken. Daarna kun je de kraambox vullen met allerlei verschillende soorten producten. Wil je jouw kraamcadeau extra speciaal maken? Kies dan voor een gepersonaliseerd kraamcadeau. Ben je klaar met het samenstellen van je persoonlijke kraamcadeau? Dan kost het nog maar een paar klikken tot wij het kraamcadeau bezorgen kunnen. Je kunt een kaart erbij voegen om het cadeau extra persoonlijk te maken. Je kunt het daarna bij de ouders laten bezorgen, maar we kunnen het natuurlijk ook bij jou thuis afleveren, zodat je je kraamcadeau zelf kunt overhandigen.

Wat kan er allemaal in een kraampakket?

Een origineel kraamcadeau zou niet zo persoonlijk zijn als er maar een paar onderdelen zouden zijn waar je uit kon kiezen. Veel keuze geeft je volop mogelijkheden om het geboortecadeau helemaal op de wensen van de ouders af te stemmen. We hebben daarom ons best gedaan om zoveel mogelijk leuke producten voor in het kraampakket aan te bieden. Je kunt kiezen uit de volgende producten:

Badjassen en badcapes
Houd de baby lekker warm nadat hij of zij uit bad komt met een leuke badjas of badcape. Omdat badjassen en badcapes niet zo vaak gegeven worden, zijn het echt originele kraamcadeaus en is de kans groot dat de ouders zoiets nog niet hebben gekregen.

Slabbetjes en speendoekjes
Morsen is onvermijdelijk bij een baby. Met slabbetjes en speendoekjes kunnen de ouders dit probleem makkelijk oplossen. We hebben slabbetjes en spandoekjes met verschillende leuke figuren. Een perfect cadeau voor in het kraampakket.

Knuffels
Knuffels zijn fijn voor baby’s om vast te houden en tegenaan te liggen. Met een knuffel van Nijntje of DouDou kun je nooit de mist in gaan. We hebben DouDou knuffels van de meest uiteenlopende dieren en een heleboel generaties zijn al gelukkig opgegroeid met Nijntje.

Slofjes
Voorkom dat de pasgeboren baby koude voeten krijgt. Dat is bij de kleinste kinderen extra belangrijk. Met een schattig paar slofjes is gegarandeerd dat de kleine warme voeten houdt.

Sleutelhangers
De ouders van de baby worden ongetwijfeld ontzettend gelukkig van een schattige sleutelhanger waar een klein knuffeltje aan zit. Daarom is dit een leuke kleinigheid om aan jouw gepersonaliseerde kraampakket toe te voegen.

Tandendoosjes en haarlokdoosjes
Veel ouders vinden het leuk om een lok haar en de melktanden van hun kinderen te bewaren. We hebben verschillende soorten tandendoosjes en haarlokdoosjes in het assortiment waarmee je dit zo gemakkelijk mogelijk maakt voor de ouders.

Hoe snel wordt het kraampakket bezorgd?

Een gepersonaliseerd kraamcadeau klinkt misschien als iets wat veel tijd in beslag neemt, maar we kunnen de meeste kraampakketten de eerstvolgende werkdag al bij de ouders bezorgen. Je kunt van tevoren een datum kiezen waarop we het pakket laten afleveren, maar ook als het kindje onverwacht veel eerder geboren wordt dan gepland kun je op For You Gifts rekenen. Desgewenst kunnen we een kraamcadeau dat ’s ochtends voor 11:00 uur besteld wordt diezelfde avond na 17:00 uur al afleveren. Houd er wel rekening mee dat moeders na de bevalling vaak hun rust nodig hebben. De avondbezorging loopt tot 22:00 uur en dat kan wat laat zijn.

Wel kun je het kraampakket dezelfde dag op je eigen adres laten bezorgen en een dag later zelf aan de ouders geven. Alleen het weekend is iets om rekening mee te houden. Bestellingen die op vrijdag voor 16:00 uur afgerond zijn, worden op zaterdag al bezorgd. De bestellingen die we daarna ontvangen komen op maandag aan. Alle cadeaus die je bij elkaar voor hetzelfde adres bestelt, worden ook met elkaar bezorgd. Als je geboorteballonnen bij je kraampakket bestelt, verpakken we die in een doos die niet laat zien dat de inhoud uit helium ballonnen bestaat. Dan is de verrassing des te groter.

Zelf samengesteld kraamcadeau online bestellen

De geboorte van een kind is al een feest op zich. Vooral voor de ouders en als die er zijn de broertjes en zusjes. Je wilt dit dan natuurlijk graag met ze vieren. De beste manier om dat te doen is een origineel gepersonaliseerd kraamcadeau. Je kunt zo’n kraampakket helemaal zo samenstellen als jij denkt dat de ouders het het leukst vinden. Jij bepaalt wat erin komt te zitten en welke boodschap jouw cadeau overbrengt. En je kunt ook zelf andere geschenken toevoegen, zoals feestelijke ballonnen, een verzorgingspakket voor de moeder of een fruitmand laten bezorgen zodat je ouders kunnen aansterken na een hectische tijd.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10431 reviews.