DouDou et Compagnie is een Frans merk dat pluche knuffels produceert. Een groot deel van ons assortiment aan knuffels en speendoekjes bestaat uit de schattige dierenfiguren die DouDou produceert. Deze knuffels zijn al sinds de oprichting van het bedrijf rond de eeuwwisseling in trek bij kinderen over de hele wereld. Een knuffel of speendoekje van Doudou is dus een kraamcadeau of verjaardagscadeau dat zijn waarde bewezen heeft voor jonge kinderen. Bij FOR YOU GIFTS bestel je deze populaire knuffels eenvoudig en voor een goede prijs online.

Zachte knuffels van topkwaliteit

Als een kind net geboren is, is het vaak nog lastig om vast te stellen wat hij of zij leuk gaat vinden. Maar bijna ieder kind is wel groot geworden met een favoriete knuffel. DouDou is een veilige keuze voor een kraamcadeau, omdat hun knuffels en speendoekjes zijn gemaakt in zachte kleuren en de vorm hebben van dieren die alle kinderen kunnen waarderen. Beren, konijnen, panda’s, olifanten en zelfs lama’s en eenhoorns: tussen de schattige beestenboel van DouDou vind je zonder twijfel ook de nieuwe lievelingsknuffel van het kind van jouw vriend, vriendin, familielid of collega.

DouDou is een merk dat internationaal gewaardeerd is. Overal ter wereld zijn er al talrijke kinderen blij geworden van DouDou knuffels en speendoekjes. En een blij kind betekent blije ouders. Daarom is het assortiment DouDou zeer de moeite waard om eens te bekijken als je een origineel kraamcadeau of een onvergetelijk verjaardagscadeau zoekt. We verkopen ook cadeaupakketten met knuffels van DouDou erin. Als je zeker wilt weten dat je kraamcadeau aan de wensen van de ouders voldoet, kun je je kraamcadeau zelf samenstellen. Doe er een kaart bij of verstuur helium ballonnen met de naam van de baby met je cadeau mee en het zal de ouders altijd bijblijven.

Doudou knuffels en speendoekjes online bestellen

Een kind dat net geboren is kan natuurlijk nog niet zeggen welke knuffels hij of zij leuk vindt. Maar er is een reden waarom DouDou knuffels al zo lang zo populair zijn. Het bedrijf maakt knuffels van topkwaliteit en zachte stoffen. Baby’s en jonge kinderen zullen deze knuffels dus graag vasthouden en er graag tegenaan in slaap vallen. Op de speendoekjes en sommige knuffels kunnen we bovendien de naam van het kind borduren. Persoonlijker dan een kraamcadeau met naam is bijna niet mogelijk, al waarderen de ouders het altijd als er een kaart bij zit. Daarvoor kun je bij ons uit verschillende ontwerpen kiezen of je eigen ontwerp gebruiken.

Alle DouDou knuffels die we op voorraad hebben kunnen de volgende dag al bezorgd worden als je ze op werkdagen bij ons bestelt. Knuffels die op vrijdag voor 16:00 uur worden besteld, bezorgen we nog op zaterdag. Is er spoed bij? Dan kunnen we de knuffels die op een werkdag ’s ochtends voor 11:00 uur besteld worden die avond nog bezorgen.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10443 reviews.