Geeft alle 16 resultaten weer Resultaten

Koeka is een Nederlands kledingmerk dat gespecialiseerd is in kleding voor baby’s en ouders. Ooit begon het bedrijf met het maken van speendoekjes, maar inmiddels zijn er ook Koeka badjassen, badcapes en slabbetjes van badstof verkrijgbaar. Dit maakt Koeka tot het perfecte merk voor een origineel kraamcadeau. Zeker omdat op bijna alle Koeka producten plek is om de naam van het kind te borduren. Alle artikelen van Koeka zijn cadeaus waar ouders en kinderen wat aan hebben.

Koeka helpt bij de verzorging van baby’s

Meer dan twintig jaar geleden begon Koeka met de productie van een speendoekje. Het bedrijf werd vernoemd naar de naam die het neefje van een van de oprichters aan zijn eigen speendoekje gaf. Veel producten die Koeka verkoopt zijn gemaakt van badstof. Badstof absorbeert veel water en is daarom het ideale materiaal voor babykleding die het kind op de natte huid draagt. Badjasjes voor baby’s worden niet veel gegeven, maar zijn daardoor juist een heel origineel kraamcadeau. Ook met badcapes kunnen de ouders de baby inpakken nadat ze hem of haar uit bad gehaald hebben. En een slabbetje maakt schoon eten een stuk makkelijker.

Koeka vind het belangrijk dat hun producten nuttig zijn voor ouder en kind, maar ook dat hun kleding, slabbetjes en speendoekjes goed matchen met het interieur. Daarom vind je in onze webshop vooral Koeka producten met rustige kleuren, zoals zachtroze, pastelblauw, okergeel en zachtgrijs. Deze kleuren passen bij vrijwel ieder interieur en zorgen daarom voor een rustige omgeving die het kind kan waarderen. De eerste collectie ontstond uit de behoefte om alles te kunnen bieden wat met slapen en verzorgen te maken heeft. En dat is eigenlijk niet veranderd. Hierdoor zijn producten van Koeka een uitstekende keuze om bij een kraamcadeau te doen.

Koeka speendoekjes en babykleding online bestellen

Doe een pasgeboren baby en zijn of haar ouders een plezier met de schitterende artikelen van Koeka. Je kunt het ideale geschenk voor het gezin uitkiezen, maar je kunt ook zelf een kraamcadeau samenstellen waarin verschillende Koeka-producten zitten. Kwaliteit is gegarandeerd en alle kraamcadeaus van Koeka zijn spullen waar de ouders voor de verzorging van hun baby of jonge kind wat aan hebben. Met een origineel Kraamcadeau maak je het leven van de ouders dus net wat makkelijker.

Je speendoekjes, badjassen, badcapes of slabbetjes van Koeka kunnen een dag nadat je ze hebt besteld al bij de ontvanger zijn. Als je de naam van de baby erop laat borduren, kan het echter wel wat langer duren. Daar is 1 tot 3 dagen tijd voor nodig. Je kunt te lang moeten wachten voorkomen door de artikelen ruim van tevoren te bestellen. Je kunt bij het bestellen een bezorgdatum opgeven en de vaste collectie is altijd op voorraad bij het bedrijf en dus altijd leverbaar.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10176 reviews.