Maileg is een Deense fabrikant die knuffels en kinderspeelgoed van hoge kwaliteit maakt. In hun ontwerpen komen modern Scandinavisch design en het speelse van kindersprookjes bij elkaar. Bij FOR YOU GIFTS hebben we verschillende schattige muizen- en konijnenknuffels van het merk in het assortiment. Veel van deze knuffels worden ook nog eens in schitterende originele doosjes geleverd. Dat maakt Maileg knuffels een leuk cadeau om aan een baby of jong kind te geven. Ook de ouders zullen je dankbaar zijn.

Duurzame, speelse knuffels

De naam Maileg is een samentrekking van de achternaam van hoofdontwerpster Dorthe Mailil en “lege”, het Deense woord voor spelen. Daaraan kun je al zien dat de knuffels bedoeld zijn om de verbeelding van kinderen op een speelse manier te ontwikkelen. Mailil startte het bedrijf in 1999 en heeft sindsdien veel prijzen voor haar ontwerpen gewonnen. Met een Maileg knuffel haal je dus echt kwaliteit in huis! De doosjes waar de knuffels in geleverd worden maken het extra feestelijk om iets van Maileg te krijgen. Zo wordt het tandenfee muisje in een luciferdoosje met een melktandendoosje geleverd. Het doosje waar de Prinses op de erwt in geleverd wordt heeft zelfs de vorm van een kasteel!

Voor Maileg is het belangrijk dat hun producten duurzaam zijn. Dat is niet alleen in de materialen die ze gebruiken terug te zien, maar ook in hun tijdloze designs. Als het eerste kindje van de ouders aan wie je een Maileg knuffel geeft er te oud voor geworden is, kan de tweede er opnieuw van genieten. Ouders iets van Maileg geven is dus een verantwoord, origineel kraamcadeau. Eventueel kun je de knuffels ook combineren met andere babyartikelen, zoals verzorgingsproducten of voorleesboeken. Je kunt desgewenst je kraampakket zelf samenstellen uit ons ruimte, gevarieerde assortiment.

Maileg knuffels online kopen

Als je nieuwe ouders een schattig kraamcadeau wilt geven waar hun kinderen nog lang plezier van gaan hebben, is een knuffel van Maileg een goede keuze. De muizen en konijnen van het merk zien er lief uit en zijn van lekker zachte stoffen gemaakt. Wil je dat de ouders hun knuffel zo snel mogelijk in huis hebben? Bestel hem dan online in de webshop van FOR YOU GIFTS. We kunnen ervoor zorgen dat de ouders die jij hiermee wilt verrassen hun Maileg knuffel de eerstvolgende dag al in huis hebben. Bestellingen die we voor 11:00 uur ontvangen kunnen we dezelfde dag zelfs nog vanaf 17:00 uur bezorgen.

Bij het afronden van je bestelling kun je een kaart uitzoeken of zelf uploaden om met je kraamcadeau mee te sturen. Mag het nog feestelijker? Bestel er dan helium geboorteballonnen bij, eventueel met de naam en de geboortedatum van het kindje erop. Deze ballonnen kunnen we even snel leveren en blijven minimaal 8 dagen zweven.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10164 reviews.