Nijntje is de favoriet van veel Nederlandse kinderen en hun ouders. Bij FOR YOU GIFTS vind je dan ook een uitgebreid assortiment aan schattige Nijntje knuffels. Deze knuffels zijn in uiteenlopende formaten en verschillende zachte stoffen te verkrijgen. Omdat Nijntje al decennialang zo populair is, is een Nijntje-knuffel een kraamcadeau of verjaardagscadeau waarvan je zeker weet dat het kind en zijn of haar ouders er blij mee zijn. Je hebt bij ons verschillende opties om je cadeau zo persoonlijk mogelijk te maken.

Nijntje maakt kinderen blij

Dick Bruna bedacht Nijntje in de jaren vijftig van de vorige eeuw in een verhaal dat hij aan zijn zoon vertelde, die op dat moment 1 jaar oud was. Zelfs in haar oorspronkelijke vorm was Nijntje dus al bedoeld om kinderen blij te maken. En dat is sinds het eerste boek in 1955 uitkwam ook altijd zo gebleven. Inmiddels is Nijntje vertaald in meer dan vijftig talen en worden de verhalen over het kleine konijntje nog steeds overal ter wereld gelezen. Kinderen vinden Nijntje dus echt leuk. Een kraamcadeau of verjaardagscadeau voor een jong kind gaat dus zeker in de smaak vallen als deze de vorm van Nijntje heeft.

Onze Nijntje knuffels zijn van verschillende materialen gemaakt. Het grootste deel van ons assortiment aan Nijntje knuffels is gemaakt van zacht corduroy. Dit materiaal vinden kinderen fijn om vast te hebben tijdens het slapen. Maar je vindt bij ons ook knuffels in verschillende andere zachte stoffen, zoals mousseline en gerecycled teddy katoen. Alle Nijntje knuffels in ons assortiment zijn met de hand gemaakt en gevuld. Sommige knuffels leveren we standaard met snoephartjes, maar er zijn ook veel kraampakketten met Nijntjes. Daarnaast kun je in onze webshop zelf een kraamcadeau samenstellen waar onder meer een Nijntje knuffel in zit.

Nijntje knuffels online bestellen

Een kraamcadeau met een Nijntje knuffel erin is gegarandeerd een groot succes. We bieden ze daarom in uiteenlopende kleuren aan. Zo vind je een knuffel die goed bij de ouders en hun kindje past. We kunnen je Nijntje knuffel bij de ouders thuis bezorgen, maar we kunnen hem ook bij jou afleveren, zodat je hem zelf kunt overhandigen. Waar je hem ook laat bezorgen; je hoeft er niet lang op te wachten. Over het algemeen kunnen heeft de ontvanger de knuffel morgen al in huis. Spoedbezorgingen zijn ook mogelijk: bestel je voor 11:00 uur, dan heb je de optie om hem die dag in de avond nog te laten bezorgen.

Maak je Nijntje-cadeau helemaal persoonlijk door er een kaart bij te doen. Daar kun je eventueel een eigen ontwerp voor gebruiken, maar we hebben zelf ook leuke kaarten in de aanbieding. Je kunt ook je boodschap met helium ballonnen overbrengen. We kunnen geboorteballonnen zelfs bedrukken met de naam en geboortedatum van het kind.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10186 reviews.