Picca Loulou

Picca Loulou is een jong Nederlands merk dat knuffels en babyspeelgoed maakt. Knuffels van Picca Loulou zijn te herkennen aan hun schattige, maar ook rustig en modern ogende ontwerpen. Omdat Picca Loulou veel neutrale kleuren gebruikt, passen de knuffels in bijna iedere kinderkamer. Dat maakt de knuffels een goed kraamcadeau. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Sommige dierenknuffels van Picca Loulou worden bovendien in mooie geschenkdoosjes geleverd.

Knuffels die de verbeelding ontwikkelen

Spelen stimuleert de verbeelding van een kind. Picca Loulou is zich hiervan bewust en streeft er dan ook naar dat hun knuffels de creativiteit en de fantasie van een kind ontwikkelen. De maan is een belangrijk thema in bijna alle ontwerpen van het merk. Ze hebben ervoor gezorgd dat hun leeuwen, lama’s, olifanten en feeën klaar zijn voor een maanfeestje. Daarnaast hecht Picca Loulou veel waarde aan duurzaamheid. Hun knuffels zijn dan ook gemaakt van duurzame materialen, zoals katoen en linnen. Zo is een knuffel van Picca Loulou een kraamcadeau waarmee je niet alleen een kind, maar ook zijn of haar ouders een goed gevoel geeft.

Picca Loulou knuffels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De grootste knuffels van 35 of zelfs 40 centimeter zijn leuk om los cadeau te geven, maar de kleinere knuffels (18 of 20 centimeter) kun je ook goed in een cadeaupakket stoppen. Je kunt bijvoorbeeld zelf een kraamcadeau samenstellen waarin knuffels van Picca Loulou, maar ook rammelaars of ander babyspeelgoed in bijpassende kleuren in zitten. Voor een kraamcadeau dat de ouders nooit zullen vergeten kun je je knuffel of kraampakket ook met helium ballonnen laten bezorgen. Er zijn zelfs geboorteballonnen waar we de naam en de geboortedatum van de baby op kunnen drukken.

Picca Loulou knuffels online bestellen

Jonge kinderen en hun lievelingsknuffels zijn vaak onafscheidelijk. De knuffels van Picca Loulou zijn zo ontworpen dat veel kinderen er blij van worden. Dat maakt de knuffels perfecte cadeaus om aan een pasgeboren baby of een jong kind te geven. We kunnen de knuffels uit ons assortiment snel bij de ouders leveren. Zelfs als het kindje te vroeg geboren is, kun je de ouders dus snel verrassen met een origineel kraamcadeau. Als we de schattige knuffel die jij op het oog hebt op voorraad hebben, kan hij de volgende werkdag al bezorgd zijn op het adres dat je bij ons opgeeft.

Zijn Picca Loulou knuffels niet helemaal wat je zoekt? Dan heeft FOR YOU GIFTS ook nog een uitgebreid assortiment aan leuke knuffels van andere populaire topkwaliteit merken. DouDou staat ook bekend om zijn schattige dierenknuffels, Maileg maakt leuke muizen en konijnen en Nijntje is al bij vele generaties jonge kinderen een groot succes. Knuffels van al deze merken kunnen we op korte termijn leveren.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10267 reviews.