Ballon ‘Hartelijk gefeliciteerd’ met serveerplank rond met eigen tekst (30 cm)

Uitverkocht

Ken jij iemand die bijna jarig is? Dan is de ballon ‘Hartelijk gefeliciteerd’ heel leuk om te geven! Het geschenk is pas helemaal compleet met de gepersonaliseerde serveerplank! Laat de serveerplank graveren met een eigen tekst voor de finishing touch. Heel leuk om te geven en al helemaal om te ontvangen.
Rond formaat: 30 cm x 30 cm, dikte 2 cm

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Inclusief:
– Alle ballonnen worden gevuld (met helium) geleverd in een speciale ballonnen surprise doos.
Producten die in de winkelmand worden toegevoegd worden samen met de ballon als één mooi cadeau verzonden*
*uitgezonderd verse bloemen.
De zweeftijd van deze ballon is minimaal 8 dagen. De zweeftijd kan beïnvloed worden door externe factoren zoals bijvoorbeeld de temperatuur in de kamer.       
39,95
In dit pakket zitten de volgende producten...

Beukenhout Serveerplank rond met eigen ontwerp (30cm)

Deze serveerplank van Puur Beukenhout is een echte eye-catcher! Gebruik de serveerplank als snijplank of om hapjes en gerechten op te serveren. Laat de serveerplank graveren met een eigen tekst voor de finishing touch.
Rond formaat: 30cm x 30 cm, dikte 1,5 cm

Puur Hout Beuken is een natuurproduct. Elke plank van Puur Hout wordt gestoomd, waardoor het stabieler wordt en minder snel vervomt door invloed van vocht of temperatuurwisselingen. Het Puur Hout van Bowls and Dishes is afkomstig uit Europeese bossen en is FSC-gecertificeerd. De plank dient voor het eerste gebruikt met een zachte borstel, lauwwarm water en zeep te worden gewassen.

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Ballon 'Hartelijk Gefeliciteerd' hart

Feliciteer iemand op een unieke manier en stuur hem of haar deze mooie heliumballon in de vorm van een hart! Superleuk om te versturen en nog leuker om te ontvangen. Zodra de ontvanger de doos opent vliegt de heliumballon omhoog met een leuke persoonlijke kaart. Joepie!

Formaat: 43 cm (diameter)
Vorm: hart

Uitverkocht