Ballon met cadeau

Een ballon met cadeau is de leukste manier om iemand te feliciteren of succes te wensen. Als de helium ballonnen de surprisedoos uit komen zweven is de ontvanger al verrast, maar als hij of zij ook nog ziet dat er een leuk cadeau bij zit, is de verrassing helemaal compleet. We hebben ballonnen met cadeaus voor verschillende gelegenheden in het assortiment. Op de folie ballonnen staat een boodschap die precies bij de situatie past. Sommige cadeaus kun je zelfs personaliseren door je eigen tekst erop te laten zetten. Hoe leuk is dat! Maak de ontvanger blij met een ballon met cadeau.

Ballon met cadeau voor iedere gelegenheid

Feestelijke gelegenheden vragen om ballonnen om op deze manier de feestvreugde nog groter te maken. Zo kun je iemand feliciteren met een verjaardag, met het behalen van een diploma of vrienden die net een baby gekregen hebben, een ballon met cadeau als kraamcadeau geven. Maar je kunt ook een helium ballon met cadeau gebruiken om iemand die dat nodig heeft op te vrolijken. Beterschap ballonnen zijn bijvoorbeeld de perfecte manier om iemand die ziek thuis zit wat beter te laten voelen, vooral als je ze met een pot Opkikkertjes of een fruitmand verstuurt. Verder hebben we verschillende ballonnen in het assortiment waarmee je iemand simpelweg kunt laten weten dat je om hem of haar geeft.

Ballon met cadeau van FOR YOU GIFTS

Alle ballonnen in de webshop van FOR YOU GIFTS zijn folie ballonnen. Deze ballonnen blijven langer zweven dan de latex ballonnen die je bijna overal kunt kopen. Onze folie ballonnen houden de helium langer in de ballon met cadeau. Hierdoor kunnen we garanderen dat onze helium ballonnen ten minste 8 dagen blijven zweven. Met onze ballonnen bezorg je iemand dus meer dan een week een goed gevoel. Zo voelt de ontvanger zich bijvoorbeeld extra lang jarig of geslaagd. Bovendien maken de ballonnen en het cadeau elkaar onvergetelijk. Bij het bestellen kun je ook een kaart uitzoeken of zelf uploaden. We zullen je kaart samen met de ballon met cadeau versturen.

Ballon met cadeau versturen

Niets is leuker om te ontvangen dan een ballon met cadeau. De ballonnen en het cadeau vormen samen een mooi pakket dat de ontvanger altijd bij zal blijven. En daar hoeft hij of zij niet lang op te wachten. Als je vandaag je ballon met cadeau online bestelt in onze webshop, kunnen we deze morgen al bezorgen. Ben je in de ochtend voor 11:00 uur klaar met bestellen, dan kun je er ook voor kiezen om de ballon met cadeau later die dag al te laten bezorgen. Maar je kunt natuurlijk ook een andere datum kiezen, bijvoorbeeld de verjaardag van de ontvanger als je verjaardagsballonnen met een cadeau verstuurt.

Wist je dat?

Je op sommige cadeaus een eigen tekst kan laten drukken? Een gepersonaliseerde ballon met cadeau is natuurlijk hartstikke leuk om te geven. Een kraamcadeau met naam zal bijvoorbeeld in de smaak vallen bij de nieuwe ouders. We kunnen de naam van het kind op een speendoekje of badcape borduren. Of we graveren een eigen tekst op een serveerplank. Goed om te weten: gepersonaliseerde cadeaus kunnen niet geretourneerd worden.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10431 reviews.