Ballon met eigen tekst

Met een ballon met eigen tekst zeg je precies tegen de ontvanger wat je wilt zeggen. Zo ben je niet afhankelijk van wat er al op de ballon gedrukt staat en maak je je cadeau echt persoonlijk. Kies de ballon uit waarvan de kleur, de vorm en het design het beste bij jouw wens passen. Daar kan de naam van de ontvanger op, maar bijvoorbeeld ook de speciale gelegenheid waar je het balloncadeau voor stuurt. Vrijwel alles is mogelijk!

Ballonnen voor gepersonaliseerde cadeaus

Ballonnen maken iedere felicitatie of succeswens nog feestelijker. Als je een ballonnentros bestelt bij FOR YOU GIFTS kun je het cadeau persoonlijk maken door er een kaart met een eigen boodschap bij te doen. Maar wat is er nu nog bijzonderder dan een balloon met een boodschap speciaal voor de ontvanger? Bestel je een ballon met eigen tekst, dan maak je je vriend, vriendin, familielid of collega blij met een unieke boodschap die op een vrolijke manier bezorgd wordt. Zo kun jij ballonnen versturen die perfect bij de gelegenheid passen, ook als die niet standaard zo gemaakt worden.

Sommige van onze ballonnen hebben wel al een vaste tekst, zoals “beterschap”, “gefeliciteerd”, “veel succes” en “geniet van je pensioen”. Deze kun je aanvullen met de naam van de ontvanger. Ook populair zijn geboorteballonnen. Hier kun je ons de naam en de geboortedatum van de baby op laten zetten voor een heel bijzonder kraamcadeau. Maar je kunt ook bij ons terecht voor ballonnen waar nog helemaal geen tekst op staat. Daar heb je helemaal de vrije hand in. Een ballon met eigen tekst is daarmee interessant voor een cadeaupakket. Een fruitmand versturen met ballonnen als beterschapswens, een chocoladebox met ballonnen als valentijnscadeau, een beautypakket als bedankje: het kan allemaal.

Ballonnen met eigen tekst online bestellen

Een ballon met eigen tekst online bestellen brengt eigenlijk alleen maar voordelen met zich mee. Je kunt zelf controleren of de tekst klopt, bijvoorbeeld of de naam goed geschreven is, en hebt de keuze uit veel verschillende soorten ballonnen. Daarbij ben je niet aan openingstijden gebonden. Je kunt wanneer het je uitkomt de ballonnen uitzoeken. Als het nodig is, kunnen we een dag later al de ballonnen bezorgen die je besteld hebt. Bestel je voor 11:00 uur, dan kunnen we je cadeau diezelfde avond nog bezorgen. We pakken de ballonnen in een speciale doos in, zodat pas duidelijk wordt wat erin zit als de ballonnen tevoorschijn komen.

Het helium in de ballonnen raakt na verloop van tijd uitgewerkt. Omdat we folie ballonnen gebruiken in plaats van latex ballonnen, kunnen we garanderen dat de ballonnen onder de meeste omstandigheden minimaal 8 dagen blijven zweven. Je familielid, vriend, vriendin of collega kan dus minstens een week genieten van de bijzondere persoonlijke boodschap die je gestuurd hebt.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9925 reviews.