Kerst ballonnen

Kerst is een feest waar versieringen bij horen. Het eerste waar de meeste mensen dan aan denken is natuurlijk een kerstboom met kerstballen en een piek. Maar niet iedereen heeft plek voor een kerstboom en sommige mensen vinden een boom in huis gewoon niet mooi. Je haalt ook een feestsfeer in huis als je het met kerst ballonnen door de kamer laat zweven. FOR YOU GIFTS heeft verschillende mooie helium ballonnen in huis met ontwerpen die bij de kerstdagen passen. Je kunt ze naar iemand anders sturen om hun kerst nog mooier te maken, maar je kunt er natuurlijk ook je eigen huis mee versieren.

De beste kerstballonnen zijn folie ballonnen

Als je besluit om iemand voor kerst blij te maken met ballonnen, is het wel belangrijk om de juiste ballonnen te sturen. Eigenlijk zijn folie ballonnen altijd de beste optie. Het is eenvoudig om een mooie opdruk van hoge kwaliteit op een folie ballon te printen. Bovendien zijn folie ballonnen in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo hebben we hartjesballonnen in de aanbieding die je een geliefde of een familielid zou kunnen sturen, maar ook ballonnen in de vorm van ijsjes, luchtballonnen, huisdieren en nog veel meer bijzondere vormen. Bij ouderwetse latex ballonnen is dat een stuk moeilijker. En die zijn vaak nog veel minder stevig ook.

Een ander groot voordeel van folie ballonnen heeft te maken met het helium waarmee we ze vullen. Het is onvermijdelijk dat helium langzaam uit de ballon verdwijnt, waardoor hij na een tijdje niet meer zweeft. Bij latex ballonnen is dit vaak na een paar uur al. Maar omdat onze helium ballonnen een folie coating van hoge kwaliteit hebben, kunnen we garanderen dat ze na levering minimaal 8 dagen blijven zweven. De persoon die jij met kerstballonnen verrast, is dus minstens een week in kerststemming! Hoelang de ballon precies blijft zweven is onder meer afhankelijk van de temperatuur in de ruimte. Grote ballonnen zweven bovendien langer dan kleinere kerstballonnen.

Kerstballonnen met cadeaus

Naast versieringen zijn cadeaus natuurlijk ook onlosmakelijk met de kerstdagen verbonden. Het mooie aan onze kerstballonnen is dat ze heel goed met cadeaus te combineren zijn. Een ballon met cadeau maakt het geven van een geschenk extra feestelijk. FOR YOU GIFTS heeft een ruim en gevarieerd assortiment aan mooie en smakelijke cadeaus om met je kerstballonnen mee te sturen. Alles wat je bij ons tegelijk bestelt en naar hetzelfde adres laat versturen, zullen we ook tegelijk laten bezorgen. Je kunt dus een mooi cadeau of cadeaupakket sturen en daar met een of meer van onze kerstballonnen een schitterend kerstcadeau van maken.

Je kunt iemand bijvoorbeeld een mooi ontspanningspakket met badschuim, handzeep en geurkaarsen cadeau geven. Met verse thee of een theepakket erbij om extra van het relaxen te genieten. Chocolade hoort voor veel mensen ook bij de feestdagen. Voor exclusieve chocolade van hoge kwaliteit of een bijzonder chocoladepakket kun je ook op ons rekenen. Daarnaast kun je bij ons op verschillende manieren een cadeaupakket zelf samenstellen. Met kerstballonnen erbij kun je zelfs een fruitmand tot een mooi kerstcadeau maken als je persoon die jij wilt verrassen graag gezond snoept. Daarnaast hebben we verschillende cadeaus die te personaliseren zijn, zoals mokken, serveerplanken en verschillende cadeaus voor baby’s en jonge kinderen.

Kerstballonnen versturen: hoe gaat dat?

Als je iets uitbundigs zoals kerstballonnen verstuurt, wil je natuurlijk wel dat de persoon die je wilt verrassen thuis is op het moment dat ze geleverd worden. Gelukkig heb je zelf veel controle over wanneer we je kerstballonnen bezorgen. Bij het afronden van je bestelling vragen we je om enkele gegevens in te vullen. Hier hoort natuurlijk het bezorgadres bij, maar ook de bezorgdatum. Met uitzondering van feestdagen kunnen we van maandag tot en met zaterdag bezorgen. Op werkdagen kunnen we zelfs ’s avonds bezorgen. Als je bestelling ’s ochtends voor 11:00 uur binnen is kan dat zelfs diezelfde avond nog.

Nog mooier aan het versturen van ballonnen is niet wanneer, maar hoe ze bezorgd worden. We verpakken alle helium ballonnen die we versturen in een geschenkdoos die speciaal voor ballonnen ontworpen is. Een van de belangrijkste kenmerken daaraan is dat er niet te zien is wat er in de doos zit. De persoon die jij wilt verrassen ziet dus pas wat je gestuurd hebt op het moment dat hij of zij de geschenkdoos opent en de schitterende kerstballonnen de kamer in zweven. Zo stuur je dus een prachtig cadeau dat indruk maakt. Moet het extra persoonlijk zijn? Doe er dan een kaart of een ballon met eigen tekst bij.

Kerstballonnen online bestellen

Bijna iedereen maakt zijn huis rond de kerstdagen een beetje mooier met versieringen. Ballonnen zijn misschien niet de eerste versiering waar je aan denkt, maar als er met kerst ballonnen zoals die uit ons assortiment door je kamer zweven, zie je echt hoe mooi het huis ervan wordt. Stuur je een cadeau met je kerstballonnen mee? Of denk je dat jouw vriend, vriendin, collega of familielid juist van de ballonnen zelf heel blij wordt? Wat de precieze verrassing ook is: FOR YOU GIFTS zorgt ervoor dat de kerstdagen een stuk mooier worden voor de persoon die jij wilt verrassen.

We hebben ballonnen voor bijna alle gelegenheden in de aanbieding. Je kunt hierbij denken aan leeftijdballonnen voor verjaardagen, geboorteballonnen voor bij een kraamcadeau of juist bedanktballonnen voor als iemand iets speciaals voor je heeft gedaan. Daarnaast hebben we een breed en gevarieerd assortiment aan cadeaus en cadeaupakketten voor bijna iedere denkbare situatie.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10266 reviews.