Valentijnsdag ballonnen

Geeft alle 22 resultaten weer Resultaten

Valentijnsdag is de ideale feestdag om de liefde aan iemand te verklaren. Of je geeft iemand die al weet dat je van hem of haar houdt een extra blijk van liefde. Wil je zeker dat de boodschap duidelijk overkomt? Stuur dan voor Valentijnsdag ballonnen naar de persoon die jij wilt laten weten hoe belangrijk hij of zij voor je is. FOR YOU GIFTS heeft een ruim aanbod aan prachtige folie ballonnen die perfect geschikt zijn om voor Valentijnsdag te sturen. Via onze webshop kun je die prachtige ballonnen deze Valentijnsdag eenvoudig naar je geliefde verzenden.

Een originele manier om je liefde te tonen

De traditionele manier om je geliefde voor Valentijnsdag te laten weten hoe bijzonder hij of zij voor je is, is een Valentijnskaart. Dat doen we natuurlijk al zo lang omdat het werkt. Maar er zijn ook originelere manieren om je gevoelens kenbaar te maken. Stuur je met Valentijnsdag ballonnen, dan laat je er geen twijfel over bestaan wat je voor de ontvanger voelt. Vooral als je voor de folie ballonnen van FOR YOU GIFTS kiest. Deze grote, glimmende ballonnen blijven lang mooi. Bovendien zijn ze in verschillende vormen verkrijgbaar. Dat maakt het makkelijker om de perfecte ballon voor jouw Valentijn te laten bezorgen.

Erg populair voor Valentijnsdag zijn hartjesballonnen. Je kunt bij ons ballonnen van uiteenlopende formaten in de vorm van een hart bestellen. Sommige daarvan hebben al een mooie opdruk die bij een liefdesverklaring past, maar we hebben ook rode hartjesballonnen waar je een eigen tekst op kunt laten drukken. Dat maakt je valentijnsballonnen extra persoonlijk. Maar ballonnen voor Valentijnsdag hoeven niet per se de vorm van een hart te hebben. Je kunt bijvoorbeeld ook ballonnen in de vorm van lippen versturen. Of een ronde ballon waar een mooie valentijnsopdruk op staat. Verder hebben we verschillende ballonnentrossen die bij een liefdesverklaring passen.

De voordelen van folie Valentijnsdag ballonnen

Folie ballonnen zijn eigenlijk de enige echte optie als je iemand voor Valentijnsdag ballonnen wilt sturen. Deze ballonnen hebben een coating. Hierdoor blijven ze extra lang stevig. Dat houdt ze veel langer mooi dan de latex ballonnen die overal te koop zijn. Bovendien zijn die ballonnen minder geschikt om te bedrukken. Er zijn zeker latex ballonnen met opdruk verkrijgbaar, maar dat kan vaak maar in één kleur. En omdat ze vrij snel leeglopen, kun je niet al te lang van de mooie opdruk genieten. Onze folie valentijnsdagballonnen hebben opdrukken in verschillende mooie kleuren en behouden hun vaak speciale vormen een stuk langer.

Misschien nog wel belangrijker is dat helium ballonnen die van folie gemaakt zijn een stuk langer blijven zweven. Het is onvermijdelijk dat het helium uiteindelijk uit de ballonnen loopt. Bij folie ballonnen duurt het alleen een stuk langer voordat het zover is. Latex ballonnen zijn vaak in een paar uur al leeg. Op onze valentijnsdagballonnen zit een zweefgarantie van minimaal 8 dagen. Jouw valentijn wordt dus nog minstens een week aan jouw prachtige liefdesverklaring herinnerd. Grote ballonnen blijven normaal gesproken langer zweven dan kleinere exemplaren. Samen met het luxe uiterlijk zorgt de lange zweeftijd ervoor dat folie ballonnen de beste keuze zijn.

Valentijnsdag ballonnen versturen en ontvangen

De meeste mensen willen dat hun valentijnsdagballonnen ook daadwerkelijk op 14 februari worden bezorgd. Bestel je je ballonnen bij FOR YOU GIFTS, dan kun je zelf aangeven wanneer je wilt dat je valentijnsdagballonnen worden bezorgd. Aangezien onze bezorgdiensten van maandag tot en met zaterdag werken, kunnen je ballonnen eigenlijk alleen niet op Valentijnsdag zelf bezorgd worden als 14 februari op een zondag valt. Als je valentijn overdag werkt, kun je er zelfs voor kiezen om de ballonnen in de avond te laten bezorgen. Dat kan zelfs nog op de dag zelf als je je bestelling op valentijnsochtend voor 11:00 uur aan ons doorgeeft.

Omdat de meeste mensen hun – soms geheime – geliefde willen verrassen op Valentijnsdag, is de manier waarop we de ballonnen verpakken misschien nog wel het mooiste aan je ballonnen online bestellen bij FOR YOU GIFTS. Alle helium ballonnen die je bij ons bestelt worden verpakt in een discrete doos die speciaal ontworpen is om ballonnen te versturen. In de praktijk houdt dat in dat jouw valentijn pas ziet dat je ballonnen gestuurd hebt op het moment dat ze uit de doos komen en de kamer in zweven. Valentijnsdagballonnen van FOR YOU GIFTS zijn dus altijd een schitterende verrassing die ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van je geliefde toveren.

Valentijnsdag ballonnen online bestellen

Met de mogelijkheden van online shoppen is het tegenwoordig steeds eenvoudiger om een anonieme liefdesverklaring aan je valentijn te sturen. Maar ook als je al jarenlang een relatie hebt en jouw geliefde wilt laten weten hoeveel je van hem of haar houdt, kun je op FOR YOU GIFTS rekenen. Geef dan voor Valentijnsdag ballon met cadeau. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan bonbons, andere exclusieve chocolade en een beautypakket. Zolang je je cadeaus tegelijk bestelt, zullen we ze ook tegelijkertijd versturen naar het adres dat je tijdens het afrekenen aan ons doorgeeft.

Ook voor andere vieringen van de liefde hebben we een uitgebreid assortiment aan mooie cadeaus. Bekijk bijvoorbeeld eens onze huwelijksballonnen. Daar vind je mooie ballonnen voor stellen die gaan trouwen, maar ook voor stellen die al jaren bij elkaar zijn en daarom een jubileum te vieren hebben. Heb je na het bekijken van ons assortiment nog speciale wensen voor liefdesballonnen? Geef ze aan ons door via ons offerteformulier, dan laten we je zo spoedig mogelijk weten wat we voor je kunnen betekenen.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9978 reviews.