Steun Stichting Jarige Job

Elk kind verdient een verjaardag. In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door een verjaardagsbox t.w.v. € 35,- te geven. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80 duizend kinderen hun verjaardag met de hulp van Stichting Jarige Job!

Wat doet For You Gifts voor Stichting Jarige Job?

”Je bent goud waard”, dat is de boodschap van For You Gifts. Dagelijks maakt For You Gifts honderden mensen blij met de leukste cadeaus en ballonnen. Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. For You Gifts heeft daarom speciale ballonnen ontworpen voor Stichting Jarige Job. Van iedere verkochte ballon wordt € 2,50 gedoneerd aan de stichting. Van deze ballonnen krijgt dus niet alleen de ontvanger een blij gevoel. We dragen met elkaar bij aan een echte verjaardag voor kinderen waarvan de ouders het financieel niet zo breed hebben.

Met welke ballonnen steun je de Stichting Jarige Job?

De ballonnen die we voor de Stichting Jarige Job ontworpen hebben zijn uiteraard verjaardagsballonnen. Op al deze folie ballonnen vind je de term “Jarige Job” terug. Voor jongens hebben we twee verschillende soorten blauwe ballonnen: een voor de jongste kinderen, een voor al wat oudere jongens. Bij de exemplaren voor de meisjes is het net zo, alleen zijn dat roze ballonnen. Wil je dat je felicitatie niet per se jongensachtig of meisjesachtig overkomt? Dan kun je een wat neutralere groene ballon versturen. De groene verjaardagsballon is ook verkrijgbaar als onderdeel van een ballonnentros met gouden stervormige en hartvormige ballonnen.

Een mooie verjaardagsverrassing voor ieder kind

Bij een verjaardag hoort een cadeau. Gelukkig zijn de ballonnen die we voor de Stichting Jarige Job ontworpen hebben goed met cadeaus te combineren. In onze webshop kun je terecht voor verschillende soorten cadeaupakketten voor kinderen en baby’s. Ook kun je de ballonnen versturen met een chocoladepakket voor de echte zoetekauw. Alles wat je bij elkaar voor hetzelfde adres bestelt zullen we ook daadwerkelijk met elkaar versturen. De helium ballonnen zijn verpakt in een doos die zo ontworpen is dat je pas ziet wat erin zit als je hem openmaakt. Dat is voor ieder kind een schitterende verrassing!

Ballonnen voor Stichting Jarige Job online bestellen

Via de webshop van For You Gifts is het eenvoudig om ballonnen voor de Stichting Jarige Job te bestellen. Je doet gemakkelijk een kaart met een boodschap voor de jarige bij het pakket. Wij zorgen ervoor dat de jarige job in kwestie het pakket op de dag zelf krijgt. En dat kan zelfs als je er op het laatste moment pas aan denkt: alle ballonnen die we op voorraad hebben kunnen een dag later al bij de jarige zijn. Daarna zullen ze minstens 8 dagen door zijn of haar kamer zweven.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10438 reviews.