100% natuurlijk Loveli set

Uitverkocht

Wie de producten van Loveli Care nog niet kent, dan is dit het moment diegene kennis te laten maken me deze unieke,100% troepvrije natuurlijke verzorginsproducten. Een uniek en verantwoord cadeau waar je de ontvanger ongetwijfeld blij mee maakt! De bodywash van Loveli is gemaakt van kokosolie. De foamfles zorgt voor het schuim, daar heb je geen agressieve stoffen voor nodig. Het zachte schuim reinigt je huid niet alleen, het houdt de balans van je huid in ere, zodat je huid vanzelf al minder droog aanvoelt. Maar ook een huid die helemaal in balans is, heeft met de koudere temperaturen (plus de verwarming weer vol aan) altijd wel extra voeding nodig. Daarom is er ook meteen een body oil van Loveli.

De bodywash heeft de geur Sunny Orange, een combinatie van zoete sinaasappel, citroen en een toefje vanille.
De body oil heeft een heel zachte geur die zo zacht is dat je hem niet door je kleding heen ruikt

 

Inclusief:
– Alle producten in de winkelmand worden samengevoegd en niet afzonderlijk van elkaar verzonden. Je betaalt voor alles dan ook maar één keer verzendkosten.
*uitgezonderd verse bloemen.
25,-
In dit pakket zitten de volgende producten...

Loveli bodywash Sunny orange

Wil jij iemand verwennen met een heerlijk verzorgingsproduct? De bodywash Sunny Orange van Loveli is dan helemaal perfect! De 100% natuurlijke bodywash reinigt je huid en is hartstikke zacht voor je huid. Daarnaast ruikt het ook nog eens ontzettend lekker naar sinaasappel en citroen met een vleugje vanille. De bodywash is gemaakt van kokosolie en er zijn geen agressieve stoffen gebruikt.

Uitverkocht

Loveli Body Oil Rice Flowers

Wil jij iemand verwennen met een heerlijk verzorgingsproduct? De body oil Honey Suckle van Loveli is dan helemaal perfect! Een droge huid wordt lekker verzorgd door deze body oil. De body oil is gemaakt met 5 plantaardige oliën, inclusief vitamine E als antioxidant. Hij voedt de huid en helpt ook de huid te herstellen. De olie heeft een zachte geur.

Uitverkocht