Luxe 100% natuurlijk Loveli verzorgingspakket

Uitverkocht

Op zoek naar een uniek en verantwoord verzorgingspakket? Dan zit je hier goed.
Dit pakket bevat namelijk de volgende 100% natuurlijke producten:

-Loveli Bodywash. Wat gemaakt is van kokosolie. De foamfles zorgt voor het schuim, daar heb je geen agressieve stoffen voor nodig. Het zachte schuim reinigt je huid niet alleen, het houdt de balans van je huid in ere, zodat je huid vanzelf al minder droog aanvoelt. inhoud 200 ml
-Loveli Body oil. Een droge huid wordt lekker verzorgd door deze body oil. De body oil is gemaakt met 5 plantaardige oliën, inclusief vitamine E als antioxidant. Hij voedt de huid en helpt ook de huid te herstellen. De olie heeft een zachte geur.
-Loveli deodorant. Gebaseerd op kokosolie en zuiveringszout (natriumbicarbonaat) en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en je beschermen tegen zweetgeur.
-Loveli Lipbalm summer. De lipbalm is gemaakt van de allermooiste, puur natuurlijke ingrediënten. Dus geen paraffine, geen minerale oliën, geen parabanen… 100% troepvrij

Inclusief:
– Alle producten in de winkelmand worden samengevoegd en niet afzonderlijk van elkaar verzonden. Je betaalt voor alles dan ook maar één keer verzendkosten.
*uitgezonderd verse bloemen.
43,99
In dit pakket zitten de volgende producten...

Loveli bodywash Sunny orange

Wil jij iemand verwennen met een heerlijk verzorgingsproduct? De bodywash Sunny Orange van Loveli is dan helemaal perfect! De 100% natuurlijke bodywash reinigt je huid en is hartstikke zacht voor je huid. Daarnaast ruikt het ook nog eens ontzettend lekker naar sinaasappel en citroen met een vleugje vanille. De bodywash is gemaakt van kokosolie en er zijn geen agressieve stoffen gebruikt.

Uitverkocht

Loveli Body Oil Rice Flowers

Wil jij iemand verwennen met een heerlijk verzorgingsproduct? De body oil Honey Suckle van Loveli is dan helemaal perfect! Een droge huid wordt lekker verzorgd door deze body oil. De body oil is gemaakt met 5 plantaardige oliën, inclusief vitamine E als antioxidant. Hij voedt de huid en helpt ook de huid te herstellen. De olie heeft een zachte geur.

Uitverkocht