Kerst beauty & ontspanning

Er zijn weinig betere cadeaus dan cadeaus die de ontvanger helpen ontspannen. Als jij jouw vriend, vriendin, familielid of collega de komende kerst beauty en ontspanning aanbiedt, zal hij of zij dat zeker waarderen. Je laat de ontvanger op die manier zien dat je hem of haar rust gunt. FOR YOU GIFTS heeft een ruim aanbod aan kerstcadeaus die iedereen helpen om het beste uit hun momenten van ontspanning te halen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je cadeau zo snel mogelijk bij de ontvanger in huis is. De meeste cadeaus kunnen we een dag na de bestelling al bezorgen.

Wat maakt ontspanning zo’n goed kerstcadeau?

Kerstcadeaus zijn er in alle soorten en maten. Sommige mensen vinden het moeilijk om een kerstcadeau voor bepaalde mensen te kopen. Ontspanning is echter iets wat iedereen nodig heeft. Man of vrouw, jong of oud en alles ertussenin: iedere persoon heeft regelmatig momenten van ontspanning nodig om drukke periodes aan te kunnen. Cadeaus die helpen ontspannen zijn daarom altijd een goed cadeau om te geven. Niet iedereen ontspant op dezelfde manier, maar daarin kun je op FOR YOU GIFTS rekenen. Ons assortiment aan beauty- en ontspanningscadeaus voor de kerstdagen is gevarieerd. Dus ook voor de persoon die jij iets moois wilt geven zit er wat tussen.

Verse thee is een populair ontspanningscadeau. Veel mensen associëren thee met ontspanning en dat komt niet in de laatste plaats doordat je de tijd moet nemen om een goede kop thee te zetten. Een theepakket is daarom een perfect ontspanningscadeau. Maar ook de meeste beauty- en verzorgingsartikelen maken ontspannen makkelijker. Ze helpen bijvoorbeeld om een ontspannend bad klaar te maken of ze laten het huis naar de favoriete geur van de ontvanger ruiken. Voor dat laatste zijn geurkaarsen en geurstokjes ook een uitstekend ontspanningscadeau. Zo worden de momenten waarop de ontvanger rust heeft echte relaxmomenten om van te genieten.

Beauty- en ontspanningscadeaus voor haar en hem

Beauty-artikelen zijn van oudsher populaire cadeaus voor dames en meiden. Wanneer je je moeder, dochter, oma, tante, nichtje, vriendin of vrouwelijke collega iets wilt geven waar ze echt iets aan heeft, zijn lichaamsverzorgende artikelen zoals badschuim, handzeep en bruisballen altijd een goed idee. Het mooie aan deze cadeaus is dat de ontvanger ze eigenlijk altijd wel nodig heeft. Ook als ze haar favoriete handzeep bijvoorbeeld al van iemand anders gekregen heeft, heeft ze er wat aan als jij hetzelfde cadeau geeft. Handzeep gaat namelijk ooit op, maar dat vooruitzicht is een stuk minder vervelend als ze daarna meteen weer een nieuwe fles kan gebruiken.

Maar eerlijk is eerlijk: eigenlijk zijn beauty- en ontspanningsartikelen nooit alleen voor dames geweest. Ook heren hebben behoefte aan ontspanning en goed voor zichzelf zorgen. We hebben bij FOR YOU GIFTS dan ook verschillende cadeaus en cadeaupakketten waarmee heren van alle leeftijden kunnen ontspannen. Sommige daarvan zijn speciaal voor mannen gemaakt, maar we hebben ook cadeaus die je met kerst aan iedereen zou kunnen geven. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de mooie geurkaarsen van MyFlame, waar een boodschap voor de ontvanger op staat. Is dat nog niet persoonlijk genoeg? Doe er dan een mooie kaart bij. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende mooie kerstkaarten.

Wanneer we jouw kerstcadeau bezorgen

Alle cadeaus die we op voorraad hebben, kunnen we snel leveren. Je kiest tijdens het afrekenen zelf uit wanneer we de cadeaus op het opgegeven adres afleveren. Als je je kerstcadeau op een werkdag bij ons bestelt, kan dat de dag erna al, tenzij dat een feestdag is natuurlijk. Onze bezorgdienst levert ook op zaterdag, maar als je wilt dat de ontvanger zijn of haar cadeau dan ontvangt, moet je bestelling op vrijdagmiddag voor 16:00 uur bij ons in het systeem staan. Alles wat we daarna ontvangen wordt na het weekend pas bezorgd.

Je kunt ook een latere datum kiezen. Zo kort mogelijk voor Kerst bijvoorbeeld. Houd er wel rekening mee dat de kerstperiode ontzettend druk is bij de bezorgdiensten. Het is dus verstandig om in verband met onvoorziene omstandigheden een wat ruimere marge aan te houden. Normaal gesproken vindt de bezorging overdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur plaats. Je kunt ook kiezen voor bezorging in de avond tussen 17:00 uur en 22:00 uur. Bestellingen die in de ochtend voor 11:00 uur bij ons binnen zijn kunnen diezelfde avond nog worden bezorgd. De ontvanger hoeft dus nooit lang op je kerstcadeau te wachten.

Kerst beauty en ontspanning cadeau online bestellen

Iedereen wordt blij van wat meer ontspanning. De cadeaus uit ons beauty- en ontspanningsassortiment kunnen de persoon die jij dat gunt daarmee helpen. Voor jou is het bovendien heel ontspannen als je je kerstcadeau online bestelt. Je hoeft je niet te haasten om voor sluitingstijd in een cadeauwinkel te zijn en er zijn ook geen verkoopmedewerkers die je opjagen om snel een beslissing te maken. De webshop van FOR YOU GIFTS is dag en nacht open en je kunt alle tijd nemen die je nodig hebt om het perfecte beauty- of ontspanningscadeau te vinden.

Geef je deze kerstdagen toch liever iets anders cadeau? Bekijk dan ook eens de rest van ons assortiment. Je vindt bij ons alles van exclusieve chocolade en heerlijke verse thee tot cadeaupakketten en spellen. Als je iets echt persoonlijks wilt geven kun je zelfs je cadeaupakket zelf samenstellen en vullen met gepersonaliseerde cadeaus. Hierbij kun je denken aan mokken met de naam van de ontvanger erop, persoonlijke serveerplanken of ballonnen met eigen tekst.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10460 reviews.