UC Natural Blauwe Bes en Bramen Gift Set

Uitverkocht

Verwen iemand lekker met de handgemaakte douchegel en bruisbal van UC Natural. UC Natural is een fijn merk die alleen duurzame en natuurlijke materialen gebruikt die door de aarde zelf zijn verwerkt.
– De douchegel reinigt je huid, waardoor het erg zacht en soepel wordt.
– De bruisbal is heerlijk voor in een ontspannend bad. Beide producten ruiken naar bosbessen en bramen, een heerlijke geur die een fris gevoel geeft. Een perfect cadeau om iemand lekker te laten ontspannen.

Inhoud douchegel: 270 ml. Beide producten buiten het bereik van kinderen houden. Bewaar op kamertemperatuur, op een droge, donkere plaats in de originele verpakking. Geschikt voor alle huidtypen.
Bruisbal: 145 gr

Inclusief:
– Alle producten in de winkelmand worden samengevoegd en niet afzonderlijk van elkaar verzonden. Je betaalt voor alles dan ook maar één keer verzendkosten.
*uitgezonderd verse bloemen.
12,95
In dit pakket zitten de volgende producten...

UC natural - shower gel blauwe bessen en bramen

Wil jij iemand verwennen met een mooi verzorgingsproduct? Geef diegene dan een douchegel van UC Natural. Deze bruisbal ruikt niet alleen super lekker naar bosbessen en bramen, de huid wordt ook goed gevoed en gehydrateerd. Deze handgemaakte douchegel reinigt en verzacht de huid. UC Natural is een fijn merk die alleen duurzame en natuurlijke materialen gebruikt die door de aarde zelf zijn verwerkt. Een perfect cadeau om iemand lekker te laten ontspannen.

Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaar op kamertemperatuur, op een droge, donkere plaats in de originele verpakking. Geschikt voor alle huidtypen.

Uitverkocht

UC natural - bruisbal blauwe bes en bramen

Wil jij iemand verwennen met een mooi verzorgingsproduct? Geef diegene dan een bruisbal van UC Natural. Deze bruisbal ruikt niet alleen super lekker naar blauwe bes en bramen, het maakt in bad gaan ook nog eens een stuk leuker door de zeep die door het bad heen bruist. Deze handgemaakte bruisbal reinigt en verzacht de huid. UC Natural is een fijn merk die alleen duurzame en natuurlijke materialen gebruikt die door de aarde zelf zijn verwerkt. Een perfect cadeau om iemand lekker te laten ontspannen.

Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaar op kamertemperatuur, op een droge, donkere plaats in de originele verpakking. Geschikt voor alle huidtypen.

Uitverkocht