UC Natural Jasmine Green Gift Set

Uitverkocht

Verwen iemand lekker met de handgemaakte douchegel en zeep van UC Natural. UC Natural is een fijn merk die alleen duurzame en natuurlijke materialen gebruikt die door de aarde zelf zijn verwerkt. De douchegel reinigt je huid, waardoor het erg zacht en soepel wordt. De zeep maakt je huid zacht en reinigt je huid goed. Beide producten ruiken naar groene thee, een heerlijke geur die een fris gevoel geeft. Een perfect cadeau om iemand lekker te laten ontspannen.

Beide producten buiten het bereik van kinderen houden. Bewaar op kamertemperatuur, op een droge, donkere plaats in de originele verpakking. Geschikt voor alle huidtypen.

Profiteer nu van een combinatiekorting.

Inclusief:
– Alle producten in de winkelmand worden samengevoegd en niet afzonderlijk van elkaar verzonden. Je betaalt voor alles dan ook maar één keer verzendkosten.
*uitgezonderd verse bloemen.
12,99
In dit pakket zitten de volgende producten...

UC natural - Jasmine-green-tea showergel

Wil jij iemand verwennen met een mooi verzorgingsproduct? Geef diegene dan een douchegel van UC Natural. Deze douchegel ruikt niet alleen super lekker naar groene thee, de huid wordt ook goed gevoed en gehydrateerd. Deze handgemaakte douchegel reinigt en verzacht de huid. UC Natural is een fijn merk die alleen duurzame en natuurlijke materialen gebruikt die door de aarde zelf zijn verwerkt. Een perfect cadeau om iemand lekker te laten ontspannen.

Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaar op kamertemperatuur, op een droge, donkere plaats in de originele verpakking. Geschikt voor alle huidtypen.

Uitverkocht

UC natural - Jasmine-green-tea zeep

Wil jij iemand verwennen met een mooi verzorgingsproduct? Geef diegene dan een stuk groene thee zeep! Deze zeep van UC Natural is 100% handgemaakt en is licht geparfumeerd. UC Natural is een fijn merk die alleen duurzame en natuurlijke materialen gebruikt die door de aarde zelf zijn verwerkt. Een perfect cadeau om iemand lekker te laten ontspannen.

Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaar op kamertemperatuur, op een droge, donkere plaats in de originele verpakking. Geschikt voor alle huidtypen.

Uitverkocht