Black Friday

Geeft alle 3 resultaten weer Resultaten

Black Friday is een dag van mooie aanbiedingen. Als je iemand een bijzonder cadeau wilt geven, is Black Friday daarom misschien wel de perfecte dag om dat cadeau te bestellen. Omdat de dag vlak voor Sinterklaas en Kerst valt, maken veel mensen gebruik van de extra scherpe prijzen om voor een aantrekkelijk bedrag het perfecte cadeau te vinden. Maar je kunt natuurlijk ook voor iemands verjaardag, jubileum, afscheid of om iemand beterschap te wensen een cadeau bestellen op Black Friday. Bestellingen die voor 16:00 uur bij ons binnen zijn, zullen we op de vrijdag zelf nog versturen.

Wat is Black Friday precies?

Black Friday vindt zijn oorsprong in de Verenigde Staten. Het is daar de dag na Thanksgiving, wat altijd op de vierde donderdag van november gevierd wordt. Black Friday is dus altijd op de vierde vrijdag van november, tenzij 1 november ook op een vrijdag valt. In de VS wordt Black Friday gezien als het begin van de periode waarin mensen kerstaankopen doen. Het is al jaren de drukste dag voor winkeliers in de VS. Dat heeft verschillende oorzaken. Het is voor veel mensen een goede tegenhanger van binnen zitten voor Thanksgiving en de voorbereidingen voor die feestdag. Maar de gigantische kortingen die veel winkeliers geven zijn misschien nog wel belangrijker.

In de laatste jaren zijn er steeds meer Europese winkeliers die ook aan Black Friday doen. We vieren hier weliswaar geen Thanksgiving, maar we vieren in Europa op precies dezelfde datum Kerst. In Nederland en België hebben we bovendien nog een belangrijk decemberfeest dat om cadeaus vraagt en dat is Sinterklaas. Voor klanten in de Benelux is Black Friday dus net zo handig om geschenken in te kopen als in de VS. Zeker bij een winkel met assortiment met veel artikelen die leuk zijn om cadeau te geven, zoals bij FOR YOU GIFTS het geval is. Kijk nu of er bij onze Black Friday-deals iets interessants staat voor de persoon die jij wilt verrassen!

De leukste cadeaus om op Black Friday te bestellen

Welke artikelen precies in de aanbieding zijn, verschilt ieder jaar. Maar alle artikelen in ons assortiment zijn geschikt om cadeau te geven. Als felicitatie, maar zeker ook als bedankje en om iemand succes of beterschap te wensen. Populaire cadeaus zijn bijvoorbeeld onze beauty- en ontspanningsartikelen. Je vindt bij ons onder meer badschuim, handzeep en andere lichaamsverzorgende artikelen met heerlijke geuren. Dat helpt de ontvanger zeker ontspannen als hij of zij daar behoefte aan heeft. Wil je dat het hele huis zijn of haar favoriete geur heeft? Bekijk dan ook eens assortiment aan geurkaarsen en geurstokjes. Al onze beauty- en ontspanningsartikelen zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

We hebben ook verschillende smakelijke cadeaus in de aanbieding. Je vindt bij ons onder meer heerlijke verse thee en thee-accessoires, zoals mokken om de thee in te doen. Sommige van onze mokken kun je zelfs personaliseren met de naam van de ontvanger, een eigen tekst of een foto. Je kunt verder bij ons terecht voor lekkers voor bij de thee, maar ook voor exclusieve chocolade, make & bake-pakketten en delicatessen. Voor de kleinste ontvangers hebben we daarnaast de leukste kraamcadeaus in de aanbieding, zoals speelgoed, knuffels, voorleesboeken en verzorgingsartikelen voor baby’s. Je vindt hier dus de leukste cadeaus voor jong en oud!

Wanneer wordt mijn cadeau precies bezorgd?

Wanneer je cadeau precies bezorgd wordt is afhankelijk van wat je zelf opgeeft bij het afrekenen. Als je iemand op een bijzondere dag wilt verrassen, kun je die datum als bezorgdatum opgeven. Je kunt dan denken aan iemands verjaardag, jubileum, laatste werkdag of een andere speciale datum. Het is belangrijk dat je de gewenste bezorgdatum aan ons doorgeeft, omdat veel van onze cadeaus etenswaren bevatten. Als we weten wanneer jij wilt dat je cadeau wordt afgeleverd, kunnen we garanderen dat er op die dag verse artikelen worden afgeleverd bij de ontvanger.

Om je cadeau op een speciale dag te laten bezorgen, hoef je bij ons niet lang van tevoren te bestellen. Normaal gesproken kunnen we artikelen die op voorraad zijn een dag later al bezorgen. Houd er wel rekening mee dat de bezorgdiensten het op en rond Black Friday ontzettend druk hebben. Zoals gezegd is het voor veel winkeliers de drukste dag van het jaar, dus het kan voorkomen dat de bezorging iets later plaatsvindt dan je van ons gewend bent. Als je op de ochtend van Black Friday voor 11:00 uur bij ons bestelt, kun je overigens wel kiezen voor avondbezorging op dezelfde dag.

Online cadeaus bestellen op Black Friday

Het is vervelend om je op Black Friday door een erg drukke winkel heen te moeten wurmen. Nu webshops ook het nut van Black Friday ontdekt hebben, hoef je echter je huis niet eens uit om te profiteren van prachtige aanbiedingen. Bij FOR YOU GIFTS vind je een ruim assortiment aan prachtige cadeaus voor allerlei gelegenheden. Sommige daarvan zijn zelfs te personaliseren, zoals een ballon met eigen tekst, een kraamcadeau met naam of een mok met een tekst die je zelf bepaalt. Zo geef je de persoon die jij wilt verrassen echt iets bijzonders en unieks.

Houd de aanbiedingen op het Black Friday-gedeelte van onze site goed in de gaten. Misschien zit het perfecte cadeau voor de persoon die jij wilt feliciteren, bedanken of succes wilt wensen er ook wel tussen. Zodra je ons de nodige gegevens hebt doorgegeven, zullen we ervoor zorgen dat de ontvanger jouw cadeau zo snel mogelijk in huis heeft.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10164 reviews.