Wensplantjes

Wensplantjes zijn een bijzondere manier om iemand te bedanken, succes te wensen, te feliciteren of gewoon te laten weten dat je hem of haar denkt. Hoe je je wensplantje het liefst laat bezorgen heb je in eigen hand. Je kunt iemand zaadjes voor bloemen en planten sturen, maar je kunt ook een pakket geven waar de zaadjes in zitten met een buisje of bakje om de wensplantjes in de laten groeien. De persoon die jij wilt verrassen zal ongetwijfeld blij zijn als er een mooie plant uit de zaden groeit. Sommige wensplantjes krijgen zelfs eetbare bloemen.

Welke planten kun je cadeau geven?

Met een wenskaart kun je een wens voor de ontvanger overbrengen, maar een wensplantje blijft hem of haar misschien nog wel meer bij. Uit de zaden groeit een mooie plant die het huis lange tijd opfleurt. We hebben wensplantjes in de aanbieding met verschillende boodschappen op de verpakking of de groeibuis. Maar ook de planten zelf verschillen. Zo kun je bij ons zaden kopen voor onder meer klaprozen, duizendschoon, kamille, zonnebloemen en vergeet-me-nietjes. Die laatste zijn natuurlijk de perfecte bloemen om aan iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt.

Alle wensplantjes in ons assortiment hebben hun eigen instructies. Gelukkig zitten deze bij de planten, zodat de ontvanger precies weet wat hij of zij moet doen met de zaden. Wel is het zo dat bijna alle wensplantjes voldoende water, warmte en zonlicht nodig hebben. Buiten krijgen de meeste planten daar voldoende van, maar onze wensplantjes kunnen ook binnen groeien. Binnen kun je de zaden het hele jaar planten, buiten kan dat het beste tussen oktober en mei om te garanderen dat ze op tijd bloeien en optimaal van de seizoenen profiteren. Geen van onze wensplantjes zijn heel moeilijk, waardoor ze echt een geweldig cadeau zijn.

Wensplantjes online bestellen

Alle cadeaus in de webshop van FOR YOU GIFTS kun je met een wenskaart versturen. Je kunt een leuke kaart uit ons assortiment uitzoeken of je eigen ontwerp uploaden. Maar als je jouw wens voor de ontvanger met een origineel cadeau wilt overbrengen, kun je ook een wensplantje bestellen. Via onze webshop gaat dat heel eenvoudig. Voor de doosjes met zaden hoeft de ontvanger niet eens thuis te zijn, want die passen door de brievenbus. Ideaal als je iemand wilt verrassen en dus niet al een deel van je verrassing wilt verklappen door te zeggen dat hij of zij thuis moet blijven.

Wat je op werkdagen bij ons bestelt kan meestal een dag later al bezorgd worden. Bezorging op dezelfde dag is ook mogelijk als je bestelling in de ochtend voor 11:00 uur in ons systeem staat. Je wensplantjes of andere cadeaus worden dan vanaf 17:00 bezorgd.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9925 reviews.