Boeket Celine

Uitverkocht

Dit boeket is een prachtige combinatie van de zonnige zonnebloem, frisse blauwe delphinium en vrolijke germini’s. Het is het perfecte cadeau om jouw waardering te tonen voor een bijzonder persoon in jouw leven. Of het nu gaat om jouw moeder, vriendin of dochter, dit boeket zal zeker indruk maken en haar dag een stukje vrolijker maken. De zonnebloem staat symbool voor geluk, liefde en vriendschap, wat dit boeket extra bijzonder maakt. De zachte kleuren van de germini’s en het diepe blauw van de delphinium maken het geheel af en zorgen voor een stralende uitstraling.

Het boeket wordt geleverd door jouw lokale bloemist, vers van de kweker en van uitstekende kwaliteit. Zo weet je zeker dat jouw cadeau lang mooi blijft en de ontvanger er extra lang van kan genieten. Bovendien steun je hiermee ook nog eens jouw lokale ondernemer. Dit boeket is perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, een bedankje of gewoon zomaar. Het is een cadeau waarmee je laat zien hoeveel je om iemand geeft en hoe speciaal ze voor jou zijn.

Dus waar wacht je nog op? Laat dit boeket vol vrolijke bloemen bezorgen en tover een glimlach op het gezicht van jouw geliefde persoon.

Dit product betreft een seizoenartikel en kan enkel geleverd worden binnen het seizoen.

– Alle verse bloemen worden lokaal door een duurzaam gecertificeerde bloemist geleverd tot aan de deur.
– Bloemen in combinatie met een cadeau of een speciale kaart worden apart van elkaar verzonden
– Droogbloemen kunnen wel in combinatie met andere cadeaus tegelijk geleverd worden als één cadeau pakket
Vanaf: 18,99

Voeg hier een glazen vaas toe

Geen Glazen vaas (100% ECO glas) +7,95