Boeket Estelle

Uitverkocht

Breng de zomerse sfeer in huis met een adembenemend eigentijds boeket. Laat je betoveren door de aanblik van schattige rode bloemetjes met een prachtig wit hartje. Dit betreft de betoverende Phlox Sweet Lexy, een ware blikvanger in elk interieur. Aan elke stengel bevinden zich meerdere bloemen die één voor één openbloeien, waardoor je extra lang kunt genieten van hun schoonheid.

Wie wil jij vandaag verrassen met dit vrolijke en kleurrijke boeket? Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of gewoon om iemand op te vrolijken, dit fleurige boeket is het perfecte cadeau. Laat iemand weten dat je aan ze denkt en breng een glimlach op hun gezicht met deze prachtige bloemen.

Of je nu het boeket thuis wilt laten bezorgen of het persoonlijk wilt overhandigen, het effect zal ongetwijfeld onvergetelijk zijn. Dit eigentijdse boeket is een uitstekende keuze om een vleugje kleur en vreugde toe te voegen aan elke ruimte. Waar wacht je nog op? Verwen iemand vandaag nog met dit betoverende Phlox Sweet Lexy boeket en geniet samen van de schoonheid van de zomer!

Dit product betreft een seizoenartikel en kan enkel geleverd worden binnen het seizoen.

– Alle verse bloemen worden lokaal door een duurzaam gecertificeerde bloemist geleverd tot aan de deur.
– Bloemen in combinatie met een cadeau of een speciale kaart worden apart van elkaar verzonden
– Droogbloemen kunnen wel in combinatie met andere cadeaus tegelijk geleverd worden als één cadeau pakket
Vanaf: 19,99

Voeg hier een glazen vaas toe

Geen Glazen vaas (100% ECO glas) +7,95