Boeket Kyara

Nieuw

Uitverkocht

Het is weer die tijd van het jaar waarin de pioenen in volle glorie bloeien! Dit betoverende boeket bevat prachtige pioenen die zich gedurende de week langzaam ontvouwen tot adembenemende bloemen. De magie van deze bloemen ligt in hun tijdelijkheid, waardoor ze extra bijzonder zijn om cadeau te geven.

Onze Sara Bernard pioen, speciaal geselecteerd van de kweker, is de absolute ster van dit boeket. Met zijn levendige kleuren en weelderige bloemblaadjes brengt hij een gevoel van puur geluk en schoonheid met zich mee. Deze pioenen zijn verser dan vers, waardoor je gegarandeerd kunt genieten van hun prachtige bloei en heerlijke geur.

Het is een unieke ervaring om de ontwikkeling van de pioenen van dichtbij te volgen. Elke dag zie je de knoppen groter worden en langzaam openen tot betoverende bloemen. Het is alsof je een stukje van de natuurlijke pracht in huis haalt en er getuige van mag zijn.

Of je nu iemand wilt verrassen met een bijzonder cadeau of gewoon jezelf wilt verwennen met een vleugje luxe, dit pioenenboeket is de perfecte keuze. Breng kleur, geur en vreugde in elke ruimte en geniet van de frisheid van deze speciaal geselecteerde Sara Bernard pioenen.

Wacht niet te lang, want deze prachtige bloemen zijn er maar heel even. Bestel vandaag nog dit schitterende boeket en beleef de betovering van pioenentijd met de meest verse en mooiste bloemen die er zijn.

Dit product betreft een seizoenartikel en kan enkel geleverd worden binnen het seizoen.

– Alle verse bloemen worden lokaal door een duurzaam gecertificeerde bloemist geleverd tot aan de deur.
– Bloemen in combinatie met een cadeau of een speciale kaart worden apart van elkaar verzonden
– Droogbloemen kunnen wel in combinatie met andere cadeaus tegelijk geleverd worden als één cadeau pakket
Vanaf: 17,99

Voeg hier een glazen vaas toe

Geen Glazen vaas (100% ECO glas) +7,95