Boeket Selma

Uitverkocht

Dit prachtige boeket is een combinatie van zachte pasteltinten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Het bevat onder andere lelies, rozen en kamille. Maar de bloem die echt opvalt in dit boeket is de Matthiola. De perzikachtige kleur van deze bloem geeft het geheel een warme gloed en maakt het extra bijzonder.

De lelies, rozen en kamille complementeren de Matthiola perfect en zorgen voor een harmonieus geheel. De zachte pasteltinten van de bloemen zorgen voor een rustige uitstraling en geven een gevoel van warmte. Dit boeket is perfect voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of gewoon zomaar, dit boeket zal zeker indruk maken. Het is een cadeau dat laat zien dat je om iemand geeft en dat je aandacht hebt besteed aan de keuze van de bloemen.

Het boeket wordt vers van de kweker geleverd door jouw lokale bloemist. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit en een langere levensduur van de bloemen. Laat dit prachtige boeket bezorgen en breng warmte in het leven van jouw geliefde persoon.

Dit product betreft een seizoenartikel en kan enkel geleverd worden binnen het seizoen.

– Alle verse bloemen worden lokaal door een duurzaam gecertificeerde bloemist geleverd tot aan de deur.
– Bloemen in combinatie met een cadeau of een speciale kaart worden apart van elkaar verzonden
– Droogbloemen kunnen wel in combinatie met andere cadeaus tegelijk geleverd worden als één cadeau pakket
Vanaf: 22,99

Voeg hier een glazen vaas toe

Geen Glazen vaas (100% ECO glas) +7,95