3 manieren om de fruitkisten te hergebruiken

Het fruit wordt geleverd in mooie fruitkisten die hergebruikt kunnen worden. De fruitkisten zijn geheel duurzaam geproduceerd in de sociale werkplaatsen 50/50 van het Leger Des Heils. Jij kan de duurzaamheid voortzetten! Om je inspiratie te geven, leggen wij 3 manieren uit om de fruitkistHet fruit wordt geleverd in mooie fruitkisten die hergebruikt kunnen worden. De fruitkisten zijn geheel duurzaam geproduceerd in de sociale werkplaatsen 50/50 van het Leger Des Heils. Jij kan de duurzaamheid voortzetten! Om je inspiratie te geven, leggen wij 3 manieren uit om de fruitkisten te hergebruiken.en te hergebruiken.

Opbergkist

De fruitkisten zijn niet alleen geschikt voor het opbergen van het fruit, maar ook andere spullen. We geven je 2 voorbeelden:

  1. Wil je voorkomen dat al je magazines door het hele huis slingeren? Verzamel dan al je magazines en leg deze horizontaal in de kist. Makkelijk te vinden en ziet er ook nog eens leuk uit.
  2. Berg alle knutselspullen van je kind op in de kist, zodat deze makkelijk te vinden zijn op 1 plek. Zo kan je het ook gemakkelijk verplaatsen, zonder dat je spullen vergeet. Kies ervoor om verschillende bakjes in de kist te zetten, zodat het ook nog eens geordend is voor je kind.

Muur decoratie

Ben je nog opzoek naar een creatieve manier om de fruitkisten te hergebruiken? Dan is een muur decoratie het idee voor jou! Maak de onderkant van de fruitkist vast tegen de muur en voeg al je favoriete decoraties toe. Hieronder vind je voorbeelden voor het decoreren van je nieuwe muur decoratie.

Planten bak

Je had het waarschijnlijk niet gedacht maar de fruitkistjes zijn ook heel leuk om te gebruiken als planten bak. Leg het kistje op tafel en voeg er leuke plantjes aan toe in verschillende planten bakjes. Zorg voor variaties in kleur of hoogtes voor een extra touch!  Hierdoor is het een mooie decoratie item voor op tafel. Mocht je dit niet leuk vinden dan is het ook een idee om er een hang kist van te maken. Met het binden van touw aan elke uiteinde, zorg je ervoor dat je het aan je plafond kan ophangen met een haakje.

Tip: Heb je geen groene vingers? Dan raden wij je aan om nep plantjes aan te schaffen, want dan weet je zeker dat het er leuk uit blijft zien!

De fruitkisten zijn gemaakt van Beukenhout en blijft mooi. Hier heb je dus nog heel lang veel plezier van! Wil je ook een fruitkist naar iemand opsturen? Dan kan dat hieronder! Het ideale cadeau waar de ontvanger zeker blij mee gaat zijn.

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10123 reviews.