De origineelste cadeaus door de brievenbus

Je kent het wel? Je wilt een cadeau geven, maar je weet niet zeker of je vriend(in), tante, oom of collega dan thuis is. Dan is een cadeau door de brievenbus ideaal! Zo weet je zeker dat de verrassing goed terecht komt. Om je te helpen, zetten wij de origineelste cadeaus door de brievenbus voor je op een rijtje!

‘Get well soon’ movie box

Ken je iemand die ziek is of sterkte wilt wensen met een gebroken letsel? Dan geven wij als tip om het ‘Get well soon’ movie box te geven. De movie box bevat alle lekkernijen en een Pathé voucher t.w.v. €5,99. Daar kan je de ontvanger zeker met één film blij maken! Hier hoeft de ontvanger voor de komende 2 uur niet meer uit bed te komen. Wist je dat je op Pathé thuis nu ook de films kunt kijken die in de bioscoop worden gedraaid? 

Jollein kraamcadeau

Kersverse ouders feliciteren met het krijgen van een kindje is het mooiste wat er is. Maar hoe zorg je ervoor dat ze zich geen zorgen hoeven te maken om thuis te zijn voor het cadeau? Het kraamcadeau* bevat het slabbetje van Jollein met heerlijke chocolade bites gecombineerd met een sleeve! De chocolade bites zijn extra speciaal, omdat het de welbekende muisjes bevat. Volgens de Nederlands traditie zie je dit vaker op beschuitjes, maar dit keer door de chocolade voor een extra touch. De slabbetjes zijn te personaliseren met de naam van het kleine wondertje. Hieronder volgen 3 voorbeelden van gepersonaliseerde cadeaus. 

*Geschikt voor een jongen en meisje

Wensplantjes

Heeft je oma/collega/beste vriend(in) groene vingers en wil je diegene verrassen met een bijzonder plantje? Dan zijn de wensplantjes ideaal om die groene vingers eens goed te gebruiken. De wensplantjes zijn extra uniek, omdat er op de bladeren verschillende figuren/teksten te zien zijn na het planten. Met een handige gebruiksaanwijzing kan er niks misgaan. Een uniek cadeau door de brievenbus!

Heb je na het lezen ook heel veel zin om iemand te verrassen met een cadeau? Dan zullen we je niet lange ophouden! Klik hier en vind de origineelste cadeaus voor in de brievenbus. 

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10125 reviews.