Het perfecte cadeau voor een avondje barbecueën

Het perfecte cadeau voor een avondje barbecueën

Iedereen is volop aan het genieten van de heerlijke zomer en ook het organiseren van een barbecue kan niet ontbreken. Ben jij uitgenodigd voor een barbecue en wil jij het perfecte cadeau geven? In deze blog geven wij inspiratie voor het geven van verschillende cadeaus. Lees hier meer voor het perfecte cadeau voor een avondje barbecueën.

Ontwerp jouw eigen serveerplank als het perfecte cadeau voor een avondje barbecueën

Is jouw gezelschap nu gek op het serveren van eten? Dan kan het geven van een serveerplank het perfecte cadeautje zijn voor een avondje barbecueën. De heerlijke gerechten moeten natuurlijk mooi geserveerd worden. Op onze website is een flink aanbod aan verschillende soorten serveerplanken. Naast dat je kunt kiezen uit de vorm van de serveerplank, rond of rechthoekig, kan je ook zelf het ontwerp kiezen. Zo staan er in ons assortiment al verschillende soorten kant-en-klaar planken. Maar jij kan ook volledig zelf een ontwerpen aanleveren en deze wordt persoonlijk voor jou bedrukt. Onze verschillende serveerplanken kan je bekijken via de volgende link.

Heerlijke borrelen met het zomer borrelpakket

Wil je liever een volledig pakket geven aan jouw gezelschap? Dan kunnen de borrelpakketten het perfecte cadeau zijn om te geven tijdens een avondje barbecueën. Het zomer borrelpakket is een heerlijk pakket vol met verschillende producten. In totaal bevat dit pakket zeven producten waarmee je kunt borrelen. In het pakket zitten twee verschillende non-alcoholische drankjes, namelijk de alcoholvrije Pink Pelican cocktail en Ready to drink limonade in de smaak framboos. Om heerlijk te kunnen borrelen heeft het pakket Delizioso olijven, Picos Andaluz, Hoeksche Chips Paprika, Borrel noten melange en een truffelmayonaise om mee te kunnen dippen. Wil je toch liever een ander borrelpakket geven aan jouw gezelschap? Dan kan je via deze link onze andere borrelpakketten bekijken.

Geef een spelletje als het perfecte cadeau voor een avondje barbecueën

Tijdens een avondje barbecueën mag de gezelligheid niet ontbreken. Deze gezelligheid kan jij geven jij in de vorm van een spelletje. Op onze website vind je verschillende spelletjes als perfect cadeau tijdens een avondje barbecueën. Je kunt ervoor kiezen om een kaartspel mee te nemen. Dit is een klein en compact cadeautje, maar niet minder leuk. In ons assortiment hebben wij spelletjes zoals Uno & Qwixx. Het kan natuurlijk ook nog dat het gezelschap erg fanatiek is tijdens het spelen van spelletjes. Daarvoor hebben wij grotere spelletjes waar je met meerdere mensen van kunt genieten. Denk bijvoorbeeld aan Qwixx, Keezenspel en Ticket to Ride. Wil je als perfect cadeau voor een avondje barbecueën een spelletje geven aan het gezelschap? Via deze link kan jij het assortiment bekijken.

De Magic Ice Creams als afsluiter op een avondje barbecueën

Een dessert kan niet ontbreken na een heerlijke avond barbecueën. Nieuw in ons assortiment zijn de Magic Ice Creams. Dit perfecte cadeau voor een avondje barbecueën heeft een erg leuk element. Deze Magic Ice Creams moet jij namelijk zelf maken. Gelukkig is het maken van deze ijsjes geen moeilijk proces. Hoe gaat het in zijn werking? De poeder in de pot voeg je samen met melk en dit mix je ongeveer voor drie minuten. Na de drie minuten kan dit mengel worden ingevroren en na vier uur is het klaar om te serveren. Houd het gezelschap van een meer romerig ijs? Dan kan je er ook voor kiezen om de melk te vervangen met verse slagroom. De Magic Ice Creams zijn te verkrijgen in vier verschillende smaken: aardbei, chocola, citroen en vanille. Via de link kan deze perfecte cadeaus voor een avondje barbecueën bekijken.

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10165 reviews.