Het perfecte cadeau om te geven als je op (k)raamvisite gaat!

Ben je net tante/oom/opa of oma geworden? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk langs bij het kleine wondertje! Dit jaar gaat het alleen iets anders dan normaal, dit jaar gaan we namelijk op (k)raamvisite. Wij zetten de leukste kraamcadeaus op een rijtje voor een onvergetelijk bezoek bij het raam!

Te veel aan het twijfelen? Stel dan je eigen kraambox samen!

Verwen de baby met een kraambox die je helemaal zelf kunt inrichten voor een jongen of meisje. Kies per categorie de leukste producten uit om te geven, zo is elk pakket uniek. Kies uit de leukste knuffels van Nijntje, Picca Loulou en/of Doudou. Daarnaast kun je ook spullen kiezen die de verzorging van de baby voor de ouder(s) gemakkelijker maakt. Denk hierbij aan een heerlijke badjas of verschillende soorten slabbetjes. Niet alleen leuk voor de baby, maar ook zeker handig voor de ouder(s)! FOR YOU GIFTS zorgt ervoor dat de kraambox er luxe en leuk uitziet, dat maakt het een echt geschenk

Je kunt er nooit genoeg van hebben

Kinderboeken kunnen niet ontbreken in de babykamer! Laat de fantasiewereld van de baby zijn/haar gang gaan met de leukste boekencollectie. Je kan nooit te vroeg beginnen met het voorlezen van een boek. Een heel leerzaam kraamcadeau, maar ook zeker een leuke activiteit voor de ouder(s). Het perfecte kraamcadeau die nog jaren meegaat voor die échte boekenwurm. 

Wie zegt dat je geen knuffel kan geven?

Dit jaar geen fysieke knuffel, maar dat neemt niet weg dat je de baby geen knuffel kan geven. Geef de baby een maatje om mee te spelen of te slapen. We snappen namelijk maar al te goed dat je het liefst een fysieke knuffel wilt geven tijdens een kraamvisite, maar door dit kraamcadeau ben je toch dichtbij. Kies uit een knuffel van DoudouNijntje of Picca Loulou.

Maak het persoonlijk

Wil je het kraamcadeau uniek maken speciaal voor de baby? Dan kan dat zeker! Maak het kraamcadeau naar keuze persoonlijk door het te personaliseren. Met een leuke naam op de badjas of op de kraambox, maak je het cadeau helemaal compleet en eigen! Een leuk idee om de ouder(s) extra mee te verrassen. 

Genoeg inspiratie kunnen opdoen? Met een mooi kraamcadeau is (k)raamvisite toch heel leuk. Geniet van een glimlach op het gezicht bij de ouder(s) en de baby bij het openen van het geschenk op afstand! Vergeet deze ook zeker niet vast te leggen zodat je dit moment nooit meer vergeet! 

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9959 reviews.