3x duurzame beauty- & ontspanningsmerken om cadeau te geven!

Duurzame beauty- & ontspanningsmerken

Tegenwoordig is iedereen meer bezig met het klimaat en hoe we milieuvriendelijker kunnen leven. Ook worden we ons meer bewust van het feit dat we bepaalde chemicaliën op ons lichaam smeren die niet gezond zijn. Als alternatief schieten duurzame beauty- & ontspanningsmerken als wortels uit de grond. De producten van deze merken bevatten geen schadelijke stoffen en chemicaliën, goed voor je huid en het milieu!

Duurzame beauty- & ontspanningsmerken

Al onze beauty- & ontspanningsproducten zijn met veel zorg uitgezocht. Bij FOR YOU GIFTS staat duurzaamheid centraal en hier houden wij rekening mee bij het uitzoeken van onze producten. Daarom hebben wij speciaal voor jou onze 3 favoriete duurzame beauty- & ontspanningsmerken op een rijtje gezet!

Loveli

Loveli is een 100% troepvrij en 100% natuurlijk beautymerk. Ze zijn begonnen met het ontwikkelen van een aluminiumvrije deodorant, maar inmiddels is het assortiment flink uitgebreid. Zo kun je nu bij Loveli terecht voor deodorant, lipbalm, bodywash, bodylotion, facewash, shampoo, facemist en face oil! De producten zijn allemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten die zijn goedgekeurd door de certificeringsorganisaties BDIH of Ecocert. Een groot deel van het assortiment is eco-gecertificeerd (officieel biologisch) en ze zijn hard op weg om alle niet-biologische ingrediënten te vervangen door gecertificeerde biologische ingrediënten. De producten van Loveli zijn vrij van aluminium, siliconen, parabenen, SLS/SLES, nano, palmolie, PEG’s, synthetische geur-/kleurstoffen, dierlijke producten tenzij door dieren geproduceerd (zoals honing) en microplastics.


UC Natural

UC Natural is een fijn merk die alleen duurzame en natuurlijke materialen gebruikt die door de aarde zelf zijn verwerkt. Denk hierbij aan fruit, bloemen mineralen en oliën. Alle producten zijn handgemaakt en worden geparfumeerd met echte botanische aroma’s die rechtstreeks uit de flora van de aarde komt. Het assortiment van UC Natural bestaat uit een breed scala aan producten, van scrubs tot zeep en van haarmaskers tot douchegels.

UC Natural amandel zeep en olie

My Flame Lifestyle

My Flame Lifestyle is ooit begonnen met het aanbieden van trendy biologische kaarsen, gemaakt van natuurlijke sojawas en palmwas. Inmiddels is de collectie van My Flame Lifestyle al flink uitgebreid met biologische stompkaarsen, room sprays en geurstokjes. Sojakaarsen stoten niet tot nauwelijks roet uit, hebben een betere geurverspreiding en branden 30% tot 45% langer dan normale kaarsen gemaakt van paraffine! Bijkomend voordeel: je kan de gesmolten was gebruiken als handcrème of massageolie.

My Flame Lifestyle sojakaars

Beauty- & ontspanningsproducten bestellen

Uiteraard kan je ook zelf een datum kiezen voor de levering van het cadeau.

Een beauty cadeau bezorgen kan eenvoudig makkelijk en snel! Voor 23:59 besteld is de volgende dag bezorgd. Op vrijdag vóór 16:00 uur is zaterdag geleverd en bestel je in het weekend dan wordt het op maandag geleverd.

Bekijk onze andere blogs

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9823 reviews.