De leukste Aardkaarten bij FOR YOU GIFTS 

Duurzaamheid De leukste Aardkaarten bij FOR YOU GIFTS kaarten kiekeboe en heel veel beterschap en liefkleintje

FOR YOU GIFTS heeft in samenwerking met Aardkaart enorm leuke kaarten in de webshop staan. De kaarten bestaan uit verschillende thema’s voor verschillende geefmomenten. Zo verkopen wij kaarten voor een trouwerij, voor het behalen van een rijbewijs of een kaart voor de geboorte van een kind. De kaarten hebben een duurzaam uiterlijk met leuke ontwerpen. Ben jij benieuwd wat de Aardkaarten duurzaam maakt? Lees dan nu de blog en wij vertellen je hier alles over! 

Plastic is schadelijk 

Bij het produceren van plastic komen er schadelijke chemicaliën in de lucht, waaronder CO2. CO2 leidt tot het opwarmen van de aarde en dit is zeer slecht voor de gezondheid en het klimaat. Het verbranden van plastic breng ook schadelijke stoffen in de atmosfeer. FOR YOU GIFTS is hier zich van bewust en daarom erg blij met de samenwerking met Aardkaart. Aardkaarten worden niet in plastic verpakt en op deze manier dragen wij toch een steentje bij! 

Gedrukt op landbouwafval 

Papier wordt gemaakt van bomen en kaarten worden gemaakt van papier. Dit is natuurlijk geen goed teken want de bomen in de wereld zijn essentieel. Bomen voorzien ons van zuurstof, ze slaan koolstof op, stabiliseren de bodem en geven leven aan wilde dieren. Voor Aardkaarten worden geen bomen gekapt, maar er wordt gebruik gemaakt van landbouwafval om papier te maken. Want weggooien is zonde! 

Ontworpen en gedrukt 

De Aardkaarten worden ontworpen door Nederlandse ontwerpers en worden in ons eigen land gedrukt. Dit zorgt voor een lager CO2 voetafdruk. In opdracht van Aardkaart is door een aantal studenten van de Hogeschool in Amsterdam een onderzoek gehouden naar de CO2-voetafdruk van post en wenskaarten. Na 4 maanden rekenen volgt een getal van 3,152 gram CO2 per Aardkaart. Aardkaarten werkt graag samen met een drukkerij die niet alleen duurzaam doet, maar ook daadwerkelijk duurzaam is. Daarom hebben zij gekozen voor een samenwerking met Drukkerij De Bij! Een leuk feitje: Voor iedere 25 verkochte kaarten wordt 1 boom geplant! 

Kaarten voor alle gelegenheden!

De kaarten die wij verkopen zijn er voor iedere gelegenheid. Voor de geboorte van een kindje hebben wij de meest toffe kaarten uitgezocht. De beterschap kaarten zijn echt geweldig. De verjaardag en de huwelijk kaarten zijn erg mooi. Ook de nieuwe woning kaarten springen eruit! Natuurlijk hebben wij ook nu weer de sterkte kaarten voor diegene die het even lastig hebben. Zoals je leest hebben wij alle kaarten voor alle gelegenheden!

Wij zijn in ieder geval erg blij met alle geweldige kaarten. Wat wij ook erg leuk vinden is ons nieuwe logo op de kaarten. Wij heten sinds 1 mei 2022 FOR YOU GIFTS. Wist jij dit nog niet of wil jij hier graag meer over lezen? Houd de blogs in de gaten want binnenkort vertellen hier nog veel meer over!

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10267 reviews.