5 Sinterklaascadeaus onder de €20,-

Sinterklaas - Wij zetten de 5 leukste Sinterklaascadeaus voor je op een rijtje onder de €20,-

Vanaf 13 november 2021 is Sinterklaas weer in het land, dat betekent dat de cadeautjes voor Sinterklaas weer verzameld kunnen worden. Met een overvloed aan keuzes is het veel leuker om een combinatie te maken van verschillende Sinterklaascadeautjes! De cadeautjes kunnen los van elkaar besteld worden, maar je kan ook zelf je cadeaupakket samenstellen. Dit zijn 5 Sinterklaascadeautjes tot 20 euro.

Luxe pakket met een Sinterklaas leesboek

Combineer het luxe stoffen zakje gevuld met lekkers nu ook met het Bobbi omkeerboek Sint en Kerst! Hier heeft het kind nog lang plezier van. Lezen is nog nooit zo leuk geweest in combinatie met de lekkerste Van Delft kruidnoten en een kopje thee! 

Speciale thee met de Sinterklaas mok

De speciale thee wordt verpakt in een Sinterklaas omhelzing en is gevuld met premium kruiden en delicate noten voor een luxe mix van rooibos thee. Met de mooie uitstraling en de heerlijke combinatie van kruiden is de thee al een feestje om te krijgen. Voeg er een gepersonaliseerde mok aan toe om het pakket compleet te maken. Heel leuk om de naam van het kind aan toe te voegen! 

Sinterklaas ballon met cadeau

Bij een Sinterklaasfeest hoort natuurlijk ook een leuke heliumballon! Bedrukt met de goedheiligman zelf vliegt de heliumballon uit de surprise doos. De heliumballon wordt verzonden met een heel leuk zakje gevuld met de gekleurde chocolade kruidnoten. 

Kruidnoten met een Sinterklaas leesboek

Ken jij een boekenwurm die het leuk vindt om een leesboek te krijgen van de Sint? Dan is het Bobbi omkeerboek Sint en Kerst extra leuk om te geven, want hier heb je nog langere tijd plezier van! Combineer het boek met de Van Delft kruidnoten originals verpakt in de Sint jute zak om er nog wat lekkers aan toe te voegen. Een heel leuk cadeau idee voor Sinterklaas.

‘Heerlijk avondje is gekomen’ pakket

‘Oh kom maar eens kijken wat ik in het huisje vind’. Dit is pas echt een cadeau die je wilt geven! Het huisje is gevuld met lekkernijen speciaal voor een heerlijk pakjesavond. Het pakket wordt heel leuk versierd, zodat het er ook nog eens leuk uit ziet bij de andere cadeaus. Gevuld met kruidnoten, thee en een hotchocspoon maak je er zeker iemand blij mee!

Voor de Sinterklaascadeau onder de 20 euro worden de losse cadeaus als geheel ingepakt als 1 geschenk! Benieuwd naar de cadeaus, neem dan een kijkje op onze Sinterklaaspagina.

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9950 reviews.