5x de leukste sinterklaascadeaus voor in de schoen

sinterklaascadeaus voor in de schoen

Sint en zijn pieten zijn weer in het land! Dat betekent dat het weer tijd is om je schoen te zetten. Wat voor leuks ga jij dit jaar in je schoen vinden? Heerlijk snoepgoed, verse thee of een luxe verzorgingsproduct? Bij FOR YOU GIFTS kunnen de pieten voor iedereen, groot of klein, het perfecte cadeau vinden. Om alle hulppieten een handje te helpen heeft Sinterklaas de 5 leukste sinterklaascadeaus voor in de schoen op een rijtje gezet! 

1. Sint HotChocspoon

Een “Gooi mij in een schoentje” Sint HotChocspoon om de lekkerste chocolademelk te maken. Ideaal als cadeau voor in een schoen of voor vrienden en collega’s. Roer de lepel met chocolade door opgewarmde melk en geniet van de allerlekkerste chocolademelk! Tip: Bestel er een leuke gepersonaliseerde Sint mok bij. Wat is nou lekkerder dan warme chocolademelk drinken uit je eigen mok?

sinterklaas hotchocspoon

2. Luxe chocoladeletter

sinterklaascadeau luxe chocoladeletter

Tijdens Sinterklaas kan een heerlijke chocoladeletter natuurlijk niet ontbreken! Deze extra luxe chocoladeletter van mooie volle romige melkchocolade is in brons afgewerkt. De chocoladeletter is afgegarneerd met romige spuitchocolade en fraai afgewerkt met ons logozegel en mooie hazelnootdragees. Liefst 250 gram puur chocoladegenot verpakt in een prachtige geschenkverpakking. Jummie!

3. SinTEAklaas

Speciaal voor Sinterklaas deze heerlijke SinTEAklaas met de smaak van pepernoten (100 gram). Deze thee is ook leuk om te geven aan mensen die Sinterklaas niet kennen. Op de achterkant vindt u dan ook de tekst:

Hop Hop Hop! Drink maar lekker op!
The taste of Pepernotea

Every year at the end of November and early December, little children go crazy because of the visit of ‘Sinterklaas’.
This friend of Santa Claus, who lives in Spain and arrives by steamer, doesn’t only bring presents, but also a lot of other treats to those who have been good all year!

Most famous besides the chocolate letters, are his ‘pepernoten’, pepper nuts, small, round biscuits with spices like cinnamon, ginger, cloves and nutmeg, which Sinterklaas’ helpers are throwing around everywhere he visits. Did you check your shoes before putting them on? That is where, according to tradition, you can find them every morning.

Now you can have the taste and smell of this delicious treat without the carbs or calories! You can thank us later!

Temperature: 80-90 degrees Celsius

Steep for 1-3 min

sinterklaas pepernoten thee in blik

4. Pakjesboot gevuld met heerlijke kruidnoten

Sinterklaaspakket 'Zie ginds komt de stoomboot'

Deze volgeladen pakjesboot is helemaal vanuit Spanje gereisd om iemand te verrassen.
In de houten pakjesboot zit een zakje luxe kruidnoten in de smaak Coloured Chocolate in een traditionele jute zak.

5. Sinterklaas ballon

Wat een verrassing! Een helium ballon van de Sint! Wat is nou leuker dan ’s ochtends beneden komen om vervolgens een grote doos naast je schoen te vinden? Zodra de doos wordt geopend vliegt de ballon zo de door uit met een persoonlijke boodschap. Surprise! 

Sinterklaas ballon

Natuurlijk hebben de pieten nog veel meer leuke sinterklaascadeaus gevonden bij FOR YOU GIFTS. Van luxe cadeaupakketten tot aan het grote boek van sinterklaas. Bestel nu jouw sinterklaascadeau en kies zelf wanneer de pieten het cadeau langs brengen! 

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10186 reviews.