De leukste activiteiten voor thuis tijdens de paasdagen!

De paashaas is langsgekomen bij FOR YOU GIFTS en heeft de leukste cadeautjes achtergelaten! Deze Pasen gaat ongetwijfeld anders zijn dan voorheen, maar dat betekent niet dat het minder leuk is. Wij zetten de leukste activiteiten op een rijtje voor thuis tijdens de paasdagen!  

Een paasbrunch waar je van weg smelt!

De paasbrunch is een mooi moment om samen te komen, want wie houdt er niet van lekker en uitgebreid eten? Dek de tafel mooi en maak de lekkerste gerechten. FOR YOU GIFTS zorgt voor de overheerlijke paaschocolade om op tafel te zetten tijdens de paasbrunch. Verwen jezelf en degene waar je om geeft met een groot paasei of een unieke paaschocolade in de vorm van een paashaas.

(Don’t) spill the tea 

Heb je een vriend(in) of een familielid die je heel lang niet meer hebt gesproken? Dan is dit nu het perfecte moment om elkaar even te bellen of te zien op afstand. Verstuur de ‘happy easter thee giftbox’ en geniet samen van een kopje thee. Voor de zoetekauwen hebben we de hotchocspoons! Heel leuk om te geven en al helemaal om te ontvangen. 

Zoek naar de leukste film in je eigen thuisbioscoop

Na het zoeken van de paaseitjes is het tijd om even te ontspannen. Geniet van een heerlijk avondje in je eigen thuisbioscoop. Zoek nu naar je lievelingsfilm met de Pathé Thuis giftcard t.w.v. €5,99. Met het ‘Fijne Pasen’ cadeaumandje zorg je ook nog eens voor lekkere snacks voor tijdens de film.Zo zie je maar dat je de paasdagen alsnog leuk kunt 

Zo zie je maar dat je de paasdagen alsnog leuk kunt vieren! Zolang je maar de lekkerste producten hebt wordt het een paasweekend om niet te vergeten! Bestel nu één van de cadeautjes die de paashaas heeft achtergelaten. 

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9962 reviews.