Kerstcadeaus voor vrouwen

Het is weer zover, de mooiste tijd van het jaar is bijna inzicht. Met de kerstdagen horen natuurlijk ook kerstcadeaus erbij. Wat geef jij je vriendin, zus, tante, (schoon)moeder of oma voor kerst? Wij zetten de 3 leukste kerstcadeau ideeën voor je op een rijtje!

Geurkaars, geurkaars en nog een geurkaars

Vrouwen zijn gek op geurkaarsen en je kan er nooit genoeg hebben. Daarom is het geven van een lekkere geurkaars of -stokjes altijd goed! Keuze uit verschillende geurkaarsen in de mooiste verpakkingen gemaakt voor de kerstdagen. Verwen iemand met een lekkere geurkaars van Ted Sparks of My flame en zorg ervoor dat diegene goed voorbereid is voor de koude winterdagen. 

De geurkaarsen kunnen extra leuk worden verpakt speciaal voor de kerstdagen, zodat je je daar ook geen zorgen om hoeft te maken. Het ideale cadeau voor onder de kerstboom. 

‘Driving home for Christmas’

Heb jij de kersthuisjes al gezien? Deze zijn heel uniek en zien er ook nog eens heel leuk uit voor onder de kerstboom. Een leuk kerstcadeau voor bijvoorbeeld je moeder. Het huisje is goed gevuld en kan zo worden hergebruikt als decoratie. We hebben 2 soorten kersthuisjes, de ‘Driving home for Christmas’ en ‘Santa’s X-mas house’. 

Serveren met een gepersonaliseerde serveerplank

Serveren wordt alleen maar leuker met een mooi gepersonaliseerde serveerplank. Bedenk een leuke tekst of quote om te laten graveren op de serveerplank. Een leuk en persoonlijk cadeau dat speciaal voor iemand ontworpen is. 

Niet zo creatief, maar toch een serveerplank willen geven als kerstcadeau? Dan is het ook leuk om de serveerplank met de tekst ‘Christmas calories doesn’t count’ te geven! Ken je iemand die hier de humor in ziet? De serveerplanken zijn gemaakt van prachtig beukenhout, zodat de ontvanger hier nog een lange tijd van kan genieten. 

Ben je iets wijzer geworden met de kerstcadeau ideeën? Waar wacht je nog op. Je kan namelijk niet te vroeg beginnen met verzamelen van de kerstcadeaus! Neem een kijkje bij onze kerstcollectie en vind de leukste kerstcadeaus voor vrouwen!

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9823 reviews.