Nieuwjaarswensen voor 2022

Al beetje bijgekomen van de feestdagen en de jaarwisseling? Dan is het nu tijd voor de nieuwjaarswensen voor 2022! Goede voornemens of doelen horen bij het nieuwe jaar. Ken je iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Voor die persoon hebben wij de leukste cadeaus verzameld om te geven.

Healthy pakketten

Je kent het vast wel, iedereen wilt natuurlijk het jaar gezond beginnen. Meer voornemens om gezonder te eten of meer te bewegen sluit daar mooi bij aan. Ken jij iemand die hier veel mee bezig is of wil je iemand wat vitamientjes sturen na deze feestdagen? Dan zijn de healthy pakketten een echte aanrader! Gevuld met verschillende fruitsoorten en gezonde snacks om heerlijk van te genieten. Keuze uit de healthy pakket of de healthy pakket deluxe.

Geurkaarsen

Een ontspanningsmoment vinden kan soms moeilijk zijn. Kinderen die thuis zijn of na een lange werk-/ schooldag geen zin meer hebben om hier een momentje voor te nemen. Verras iemand die een ontspanningsmoment verdient met een lekkere geurkaars! De geurkaarsen zien er niet alleen leuk uit, maar vult de ruimte ook met een heerlijke geur. Daar heeft de ontvanger nog dagen plezier van. Kaarsje aan en genieten maar!

Gepersonaliseerde serveerplank 

Ken jij iemand die vaak te vinden was in de keuken en hier zijn/haar hobby van heeft gemaakt? Bedank diegene voor het lekkere eten tijdens de feestdagen met een gepersonaliseerde serveerplank! De serveerplank is gemaakt van beuken- of teakhout en heel leuk met een gegrafeerde tekst. Zo maak je het serveren van het eten nog leuker. Maak het cadeau zelf zo uniek mogelijk.  

Naast de cadeaus hebben wij ook wat tips om ook zelf aan de slag te gaan met je nieuwjaarswensen voor 2022. 

  • Visualiseer jouw 2022 met een moodboard gevuld met afbeeldingen hoe jij het voor je ziet.
  • Maak een lijst met doelen die je in 2022 wilt behalen.
  • Praat met vrienden en/of familie over je nieuwjaarswensen voor 2022. Zo kan je elkaar helpen en wat inspiratie opdoen voor je eigen voornemens. 
  • Schrijf je voornemens of doelen op een leuke manier op. Zo maak je het namelijk ook leuk om aan te houden. Je kan het bijvoorbeeld tekenen of schilderen etc. 

Wat zijn jouw nieuwjaarswensen voor 2022? Laat het vooral weten! Wij zorgen er ook dit jaar voor dat het cadeau als een echt geschenk de deur uit gaat zoals je van ons gewend bent. 

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10165 reviews.