Originele kerstcadeaus om je familie/vrienden thuis mee te verrassen

kerstcadeau

De feestdagen komen er weer aan! Vanwege het coronavirus zal kerst er dit jaar ongetwijfeld anders uitzien. Een kerstdiner met de hele familie zit er dit jaar niet in, maar hoe zorg je ervoor dat je alsnog het kerstgevoel met elkaar deelt? Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje!

1. Samen online borrelen 

Kerst staat in het teken van gezelligheid en daar horen natuurlijk lekkere hapjes & drankjes bij. Verras je vrienden of familie met een van onze heerlijke borrelpakketten. De borrelpakketten bestaan uit verschillende lekkernijen, van nootjes tot aan tapenade. Maak het cadeau af door een serveerplank te personaliseren. Zo kan de ontvanger tijdens de feestdagen de serveerplank mooi opdienen met lekkernijen uit het borrelpakket. Zet een grote tablet of laptop op tafel & online borrelen maar!

2. Flying home for christmas!

Wil je iemand een fijne kerst wensen maar vind je een kerstkaart iets te simpel? Stuur dan een helium ballon! De ballonnen zijn er in verschillende vormen & maten en zorgen voor een leuke kerstsfeer in huis. Zodra de ontvanger de doos opent vliegt de ballon zo de doos uit, Merry Christmas! 

3. Een zoete kerst

Wie zegt dat alleen gourmetten het kerstgevoel kan geven? Er zijn nog tal van andere manieren om heerlijk te eten tijdens de feestdagen. Ken jij bijvoorbeeld iemand die helemaal gek is van chocolade? Verras diegene dan met een chocoladefondue set. Doop fruit, koekjes of marshmallows in de overheerlijke gesmolten chocolade. De chocoladefondue set is geschikt voor twee personen. Kies welke heerlijke hotchocdips je er bij wilt geven en smullen maar! 

Chocolade fondue

4. Een persoonlijk kerstcadeau

Verras je vrienden of familie dit jaar met een persoonlijk kerstcadeau. Ontwerp bijvoorbeeld een gepersonaliseerde mok voor je zus, beste vriendin of favoriete neef. Zo denken ze bij elke kop warme chocolademelk aan jou en ben je met kerst toch een beetje samen!

Bedrukte kerstmok met naam

Zo zie je maar weer: ondanks dat kerst er dit jaar iets anders aan toegaat, zijn er nog genoeg manieren om het kerstgevoel met andere te delen. Bestel vandaag nog jouw cadeau en bezorg het kerstgevoel bij iemand thuis!

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9936 reviews.