Sinterklaascadeaus voor in het schoentje

Sinterklaascadeaus voor in het schoentje. In deze blog zetten de leukste sinterklaascadeaus voor je op een rijtje.

Vanaf 13 november gaat het weer beginnen: Sinterklaas en Piet zijn dan in het land en dat betekent dat de schoentjes weer gezet worden. Liedjes zingen voor het slapen gaan, in de hoop dat de Sinterklaas en Piet een cadeautje komen brengen. Wij helpen je met een mooie lijst aan Sinterklaascadeau ideeën voor in het schoentje.

Luxe stoffen Sint zakje met wat lekkers

Het schoentje is pas goed gevuld met het luxe stoffen Sint zakje met wat lekkers. Het stoffen Sint zakje is gevuld met Van Delft kruidnoten en speciale Sinterklaas thee. Dat is pas een leuke verrassing in de ochtend voor de kinderen! Het zakje kan worden hergebruikt om alle lekkernijen van de kinderen in te stoppen.

Coco & Sebas chocoladeletter

Sinterklaas doet de groetjes met de exclusieve chocoladeletter van Coco & Sebas. Een heel leuk cadeau idee voor Sinterklaas. De chocoladeletter is gemaakt van een overheerlijke melkchocolade bestempeld met het logo van FOR YOU GIFTS. Dit is ook het perfecte Sinterklaascadeautje tot 10 euro voor in het schoentje!

Sinterklaas leesboeken

De leesboeken zijn hele leuke Sinterklaascadeautje voor in het schoentje. Met verschillende verhalen die te maken hebben met Sinterklaas is het een feestje om te lezen. We hebben 4 verschillende leesboeken om als cadeau in het schoentje te leggen:

  • Jip & Janneke Sinterklaas komt
  • Bobbi omkeerboek Sint & Kerst
  • De notenkraker muziekboek
  • De zoete zusjes vieren Sinterklaas

Ben je geïnspireerd door de Sinterklaascadeau ideeën? Neem een kijkje bij de Sinterklaascadeaus en zorg voor een leuk cadeautje in het schoentje!

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10186 reviews.