Zo vier je Valentijnsdag 2021 romantisch en veilig thuis!

Valentijnsdag 2021

Door de coronacrisis ziet Valentijnsdag er dit jaar heel anders uit. Niet uit eten, naar de bioscoop of even lekker de stad in. Maakt dit Valentijnsdag minder leuk?  Zeker niet! Er zijn namelijk genoeg manieren om Valentijnsdag in 2021 coronaproof thuis te vieren. Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje. 

Weg zwijmelen in jouw eigen thuisbioscoop

Wat is er nou leuker op Valentijnsdag dan een filmdate? Lekker samen onder een kleedje genieten van een leuke film. Met een van onze Film en Chill pakketten haal je alles in huis voor een geslaagde filmavond. De pakketten zijn gevuld met heerlijke duurzame lekkernijen, zodat je lekker kan snacken tijdens de film. In het pakket zit ook een Pathé Giftcard, zo kijk je de nieuwste en beste films gewoon in je eigen woonkamer.  

Kook zelf een driegangendiner

Ga dit jaar samen in de keuken staan en kook je eigen driegangendiner. Valentijnsdag valt dit jaar op zondag, een ideale dag om uitgebreid te koken. Kook het gehele diner samen of spreek af wie verantwoordelijk is voor welke gang. Met de au-bain marie chocoladefondueset ben je verzekerd van een heerlijk en zoet dessert. De love edition Chocfondue smaakt naar liefde en meer! Heerlijk om samen van te genieten.

Love is in the air!

Valentijnsdag staat natuurlijk helemaal in het teken van romantiek. Versier de woonkamer met verschillende helium ballonnen en/of heerlijk ruikende geurkaarsen om een romantische sfeer in huis te creëren. Kan je, om wat voor reden dan ook, niet samen met je geliefde Valentijnsdag vieren? Laat dan een valentijnscadeau thuis bezorgen. Stel bijvoorbeeld zelf een Valentijn ballonnen tros samen. Wanneer jouw Valentijn de speciale ballonnen doos opent komen de ballonnen, met daaraan een persoonlijk kaartje, er zo uitgevlogen. Hoe romantisch is dat!

Zoals je ziet zijn er genoeg manier om Valentijnsdag 2021 intiem thuis te vieren. Vier jij Valentijnsdag dit jaar op afstand? Neem dan eens een kijkje bij onze valentijnscadeaus. 

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10455 reviews.