Jarige Job ballonnen

FOR YOU GIFTS en Stichting Jarige Job hebben de handen in één geslagen om vijf prachtige ballonnen te ontwerpen voor de jarige! De Jarige Job ballonnen bezorgen een dubbele glimlach, want bij elke aankoop van een Jarige Job ballon wordt er een bedrag gedoneerd aan de stichting. 

Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job is een stichting die zich inzet voor kinderen die het niet zo breed hebben in Nederland. Waar het voor veel kinderen vanzelfsprekend is om cadeautjes te krijgen en traktaties mee te nemen naar school, is dat voor veel kinderen nog niet het geval. Meer dan 80.000 kinderen hebben inmiddels hun verjaardag kunnen vieren met de hulp van Stichting Jarige Job! Dit geeft natuurlijk een heel goed gevoel. Totdat je stil staat bij het idee dat er eerst 80.000 kinderen hun verjaardag niet konden vieren. In een bevoorrecht land als Nederland zijn er nog te veel kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis weinig tot geen geld is om hieraan uit te geven! Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een échte verjaardag, thuis én op school! De kinderen krijgen cadeautjes, traktaties voor op school en kunnen thuis een feestje geven.

De samenwerking

Wij, FOR YOU GIFTS, bestaan op 1 mei 2021 één jaar en dat moet gevierd worden. Met de feest 5-daagse is het 5 dagen feest met leuke verrassingen. We starten de feest 5-daagse met een mooie samenwerking! Stichting Jarige Job vindt het net als ons belangrijk om mensen zichzelf speciaal te laten voelen. Als we als bedrijf onze klanten stimuleren om een ander een cadeau te geven, kunnen wij dat natuurlijk zelf ook. Zodoende hebben we contact opgenomen met Stichting Jarige Job en kwamen tot het idee om ballonnen te ontwerpen speciaal voor Jarige Job. Wat straalt een verjaardag nog beter uit dan ballonnen? Met deze gedachte hebben we vijf verschillende ontwerpen bedacht die mooi aansluiten bij beide bedrijven. ‘Je bent goud waard’ dat is de boodschap van FOR YOU GIFTS. Hiermee willen mensen blij maken! 

Heliumballonnen

De heliumballonnen zijn speciaal ontworpen voor de jarige job en jet. Met een luxe uitstraling van FOR YOU GIFTS en de speelse touch van Jarige Job zijn er vijf ballonnen ontworpen in verschillende kleuren en met verschillende bedrukkingen. Bij elke aankoop wordt €2,50 gedoneerd aan Stichting Jarige Job, zo maak je deel uit van een dubbele glimlach! Van deze ballon krijgt namelijk niet alleen de ontvanger een blij gevoel, maar dragen we met elkaar bij aan een echte verjaardag voor kinderen die het thuis financieel niet zo breed hebben! De heliumballonnen worden verzonden in de nieuwe ballonnendoos die natuurlijk ook FSC-gecertificeerd is. 

We zijn heel blij met het resultaat en de samenwerking. Samen zorgen we ervoor dat elk kind in Nederland zijn/haar verjaardag kan vieren, want elk kind verdient een verjaardag! 

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10186 reviews.