Tegen onrecht met Amnesty International

Amnesty-international

Tot op heden zien we helaas nog te vaak dat er mensen onrecht wordt aangedaan. Amnesty International is een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. FOR YOU GIFTS levert graag een bijdrage om de boodschap van de organisatie te stimuleren. 

Amnesty International

Amnesty International is een organisatie die al sinds 1961 inzet tegen onrecht. Zij zetten zich in voor het beschermen en versterken van de mensen. Van het afschaffen van de doodstraf, het opkomen voor vrijheid van meningsuiting, het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging.

De organisatie werkt met een werkwijze die voldoet aan alle eisen om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Richting de laatste fase is het dan aan de samenleving om de stemmen bij elkaar te verzamelen en ons kenbaar te maken. Met een aankoop van een cadeau kan je jouw bijdrage leveren.

My flame – Ik heb je lief geurkaars 

De geurkaars van My Flame ‘Ik heb je lief’ heeft een dubbele betekenis. Met een aankoop van deze geurkaars geef je niet alleen een cadeau aan de des betreffende persoon, maar steun je ook de organisatie Amnesty International. My Flame doneert namelijk 10% van de omzet aan Amnesty International, hoe mooi is dat?

De geurkaars heeft een heerlijke geur van amber, citrus, lelie en jasmijn, met een zacht vleugje musk die zo de kamer vult. Het ruikt niet alleen heerlijk, maar staat ook nog eens leuk in de kamer!

Een cadeau met een dubbele betekenis kan het verschil maken! FOR YOU GIFTS zal het cadeau dan ook met extra liefde verpakken. Samen strijden we tegen onrecht met Amnesty International.


Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10456 reviews.