5 cadeaus om iemand een gezegend Offerfeest te wensen 

Speciale momenten 5 cadeaus om iemand een gezegend offerfeest te wensen

Eid Mubarak! Altijd mooi om op deze bijzondere dag iemand te verrassen en een gezegend Offerfeest te wensen. Heb jij geen inspiratie wat jij cadeau wilt geven? Wij helpen jou op weg. Bij FOR YOU GIFTS hebben we de leukste cadeaus uitgezocht en samengesteld. Lees nu de blog voor de 5 leukste offerfeest cadeaus!

Eid Mubarak Chocolade hart

Heerlijke chocolade om iemand een gezegend Offerfeest te wensen. Het bestaat uit de exclusieve chocolade van Coco & Sebas. De chocolade is gemaakt van romige melkchocolade. Om iemand Eid Mubarak te wensen zit er een sleeve om de chocolade heen. Dit maakt het extra feestelijk! Bestel de chocolade speciaal voor het Offerfeest!

My Flame Eid Mubarak Geurkaars

Een zachte en lichte geur dat het huis heerlijk en fris laat ruiken. De geurkaars heeft een frisse en pure mix van amber, citrus, lelie en jasmijn met een zacht vleugje muskus. De geurkaars is gemaakt van biologisch sojawas en brandt ongeveer 35 uur. De geurkaars is versierd met de tekst ‘Eid Mubarak’. Verras iemand met deze bijzondere geurkaars! 

100 luxe koekjes van eigen deeg

In dit boek staat een smakelijke verzameling van enorm veel koekjesrecepten. Alle recepten zijn ongeveer voor 20-40 stuks, zodat je geen uren in de keuken hoeft te staan. De koekjes zijn gemakkelijk te maken dankzij het fijne kookboek. Het kookboek is geschikt voor iedereen! Wie verras jij met dit geweldige kookboek tijdens het Offerfeest?

Verras iemand persoonlijk 

Verras iemand op een persoonlijke manier door diegene een helium ballon op te sturen. Op de ballon staat de tekst: Eid Mubarak. Voor die tekst kun jij een naam laten bedrukken waardoor dit een hele bijzonder ballon wordt. Zodra de doos opengaat vliegt de ballon omhoog wat zorgt voor een echt verrassingseffect! 

Eid Mubarak verwenpakket

Kun jij niet kiezen tussen al deze leuke cadeaus? Het is ook mogelijk om een pakket op te sturen waar meerdere producten inzitten. Het is een verwenpakket met onder andere een geurkaars en lekkere chocolade. Laat het op een leuke manier inpakken en zorg voor een fijne dag! 

Wij weten zeker dat jij iemand erg blij zult maken met een van de cadeaus. Wij wensen iedereen een gezegend Offerfeest!  

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9978 reviews.