Alles wat je nodig hebt voor een slagingsfeest!

Maanden gestreden en nog geen 2 weken de tijd gehad om het uit je hoofd te zetten! Dan heb ik het natuurlijk over de schoolexamens op de middelbare school. Na een paar rustige en/of feestelijke dagen is het tijd om je voor te bereiden op het belletje! Om die dag extra speciaal te maken, zetten wij op een rijtje wat je nodig hebt voor een slagingsfeest!

‘’Gefeliciteerd je bent geslaagd!’’

Het was 5 juni eindelijk weer zo ver: de officiële dag dat de meeste versoepelingen in gingen. Meer bezoek, betekent reden voor een klein feestje! Uiteraard rekening houdend met de maatregelen van het RIVM. Op donderdag 10 juni, want dan word je gebeld met hopelijk het goede nieuws: ‘’Gefeliciteerd je bent geslaagd!’’. Na het uithangen van je vlag en iedereen te hebben gebeld is het de hoogste tijd om je slagingsfeest op te zetten!

Slagingsfeest zonder versiering?

De slingers en cadeautjes kunnen uit de kast, want het is tijd om het nieuws met iedereen te delen! Versier de ruimte helemaal zoals jij het wilt. Ballonnen kunnen natuurlijk niet ontbreken bij een feest en dan zijn heliumballonnen extra leuk. De heliumballonnen blijven minimaal 8 dagen goed en dat betekent dat je het feest kunt verdelen over meerdere dagen. Zo kan je het slagingsfeest meerdere keren vieren met verschillende mensen! Nodig je vrienden/familie uit om eerder te komen, zo kun je samen rustig het feest opzetten! Het is namelijk ook een leuke activiteit om samen te doen.

Lopend buffet

Wil je ook voorkomen dat je de hele dag de gasten blijft serveren en geen moment even rust kan nemen? Dan is een lopend buffet ideaal! Schuif de tafel aan de zijkant en serveer alle hapjes en drankjes op tafel. Zo verzorg je een heerlijk lopend buffet geheel corona proof! Voor een extra touch kan je er ook voor kiezen om de tafel te versieren.

Boek vol herinneringen

Geslaagd zijn betekent het ook dat het bijna tijd is om ‘afscheid’ te nemen van je klasgenoten, docenten en school. Om dit moment te blijven koesteren is het leuk om een boek neer te leggen op tafel. Laat de gasten de gekste, leukste en grappigste verhalen schrijven over jullie tijd op de middelbare school. Zo wordt het een boek vol herinneringen!

Er is altijd een reden voor een verantwoord feestje! Op deze manier wordt het een slagingsfeest om niet te vergeten. Ken jij iemand of wil je jouw ouders een cadeautip geven? Dan vind je bij FOR YOU GIFTS een leuk en uniek cadeau!


Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9978 reviews.