De leukste cadeaus voor Secretaressedag

Internationale Secretaressedag: dé dag om jouw secretaresse te bedanken. Hij of zij zorgt er namelijk voor dat al je werkdagen vlekkeloos verlopen. Dat is wel een cadeautje waard, toch? Ook de receptioniste en de officemanager worden vaak in het zonnetje gezet! 😉 

Dit jaar vieren we Secretaressedag op 21 april 2022. Traditioneel gezien wordt je helpende hand tijdens Secretaressedag door collega’s/manager/werkgever verrast. Ben je op zoek naar de beste Secretaressedag cadeaus? Wij helpen je op weg!

Versier het kantoor

Op Secretaressedag is er niets leukers dan jouw secretaresse verrassen met een versierd kantoor. Hang de vlaggetjes op en versier het met een leuke ballon. Bij FOR YOU GIFTS hebben we meerdere ballonnen speciaal voor deze dag! Zo hebben we een ballon waarop staat: ‘Je bent zooo goud waard’.  Ook hebben we een ballon waarop staat: ‘you’re special’ en een leuke ballonnen tros met verschillende ballonen die erg vrolijk zijn! Ben jij nou zo creatief dat jij je eigen tekst op jouw ballon wil? Dan is dit ook mogelijk. Bekijk de personaliseerbare ballonnen en maak het zo leuk als je zelf wilt!  

Chocolade maakt iedereen blij

Dat de meeste mensen van chocolade houden is geen verrassing meer. Toch is de chocolade van Neuhaus een speciale verrassing om te geven voor Secretaressedag! De heerlijke Belgische chocolade zijn het perfecte geschenk op zo’n vrolijke dag. De Neuhaus Collection Discovery Box is gevuld met een selectie van 24 tijdloze Neuhaus pralines met melk, pure en witte chocolade. De limited edition Love Letter Box bestaat uit 15 hartenpralines in melk, fondant & witte chocolade. Wij weten zeker dat jouw secretaresse het heerlijk zal vinden!

Een cadeaupakket met alles in één

Een leuke manier om iemand te laten weten dat je diegene waardeert is een speciaal cadeaupakket met een lief complimentje. Het ontspanningspakket ‘You Rock’ wordt op een mooie manier verpakt in een gouden doosje. Het pakket bestaat uit een chocolade tablet van Neuhaus, een geurkaars waarop ‘You Rock’ staat en de winegums van Vinoos die naar echte wijn smaken! 

Ashleigh & Burwood Lamp Gift Set

De geurlamp is een echte eyecatcher in ieder interieur. De Artic Tundra gift set bevat een handgemaakte geurlamp gemaakt van mozaïek met een glinsterend parelmoer effect en een navulling. De Heritage gift set bevat een mauve glazen diffusor in een op art deco geïnspireerde designset en eveneens een navulling. De lampen zijn ontworpen om de lucht in een afgesloten ruimte te reinigen en desinfecteren en het ruikt ook nog is enorm lekker. De geurlamp zal prachtig staan in het interieur van jouw secretaresse!

Een heerlijk kopje thee op Secretaressedag 

Op Secretaressedag is het belangrijk om jouw secretaresse een fijne dag te bezorgen. Hoe kan je dit beter doen dan met het theepakketje die er altijd feestelijk uitziet. De Wellness Tea Collection is een theedoosje met 100% biologische en Fair Trade Sri Lankaanse thee. Verras je secretaresse met dit leuke kwalitatieve en originele theecadeautje. Ook de Classic Thee Collection is een echte aanrader! 

Genoeg keuze om jouw secretaresse en onvergetelijke dag te wensen. Voeg nog een kaart bij het cadeau toe om daar nog een leuke tekst op te zetten. Het is ook mogelijk om een kaart toe te voegen met eigen branding. Vergeet niet om een zakelijk account aan te maken zodat je eenvoudig op rekening kan bestellen of vraag een offerte aan! Wij weten in ieder geval hoe wij onze secretaresse in het zonnetje gaan zetten! 


Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9823 reviews.