De perfecte Moederdag cadeaus onder de €20

Een Moederdag cadeau is soms lastig te vinden. Toch is jouw moeder het zeker waard om hier even wat extra moeite voor te doen. Wij hebben speciaal voor jou de leukste cadeaus uitgezocht onder de €20!

Jij bent goud waard 

Jij bent goud waard! Dit is toch een van de liefste complimentjes die jij aan je moeder kunt geven? Want moeders zijn gewoon GOUD! Moeders zijn ieder complimentje waard en zeker als jij dit op een leuke manier kunt geven. Dit lieve complimentje staat op een enorme XL-geurkaars zodat jouw moeder dit lieve compliment elke keer leest wanneer zij de geurkaars aansteekt! De geurkaars geef je voor €9,95

Het perfecte Moederdag cadeau

Een lieve ketting met een hartje eraan. Deze ketting draagt jouw moeder altijd bij haar en is een waardevol cadeau. Dit cadeau is niet alleen leuk voor Moederdag maar ook leuk om te geven aan een andere geliefde zoals je dochter, zus, beste vriendin of nichtje. De ketting bestel je voor €16,95!

Voor de liefste, vrolijkste en leukste moeder 

Is jouw moeder de liefste, vrolijkste en leukste moeder? Geef haar dan deze feestelijke ballon en je zal zien dat haar Moederdag op een feestelijke manier begint. Breng de ballon samen met een ontbijtje op bed. Het typische ontbijt op bed was nog nooit zo feestelijk. De ballon bestel je voor €16,95 en de glimlach op je moeders gezicht is goud waard! 

Acht kusjes voor de liefste moeder

Eigenlijk is jouw moeder natuurlijk ontelbaar veel kusjes waard, maar wij hebben voor jouw moeder acht hele speciale kusjes! De kusjes zijn gemaakt van chocolade en bestaan uit vier verschillende smaken. De smaken bestaan uit Kardemom, Pinda karamel, Roos Framboos en Mandarijn Sinaasappel. De chocolade zit in een luxe verpakking en kost €9,99!

Best mom ever

Laat jouw moeder weten dat zij de best mom ever is met deze mok. De mok is bedrukt met de teksten: ‘best mom ever’ en ‘ik hou van jou’. Voeg een naam toe of het woordje ‘mama’ om het nog persoonlijker te maken. Dit mag jij zelf bepalen! De mok je bestel je voor €12,99. 

Hartjes, hartjes, hartjes

Jouw moeder heeft een hart van goud en daar wil jij haar voor bedanken! Bestel de chocolade van Coco & Sebas in de vorm van een hart. Een rood of goud hart, alles is mogelijk. De chocoladeharten zijn een teken van liefde en dat is wat jij je moeder wilt geven! De chocolade kost €18,99

Met een van deze cadeaus bezorg jij je moeder gegarandeerd een leuke Moederdag. Ze zal zich gewaardeerd voelen. Heb jij niet gevonden wat je zocht? Wij hebben nog veel meer cadeaus in de webshop staan!

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10123 reviews.