Een tof afscheidscadeau voor de leukste juf of meester

Speciale momenten een tof afscheidscadeau voor de leukste juf of meester

Het schooljaar is eindelijk voorbij en dat betekend dat jij de juf of meester van je kind wil bedanken met een afscheidscadeau. Het is uiteraard leuk om een origineel cadeau te geven waarmee jij de juf of meester echt kunt verrassen. Het afscheid mag niet ongemerkt voorbijgaan en daarom geven wij jou 5 tips waardoor de juf of meester je kind nooit zal vergeten.

Vrolijke ballonnen als afscheidscadeau

Bij FOR YOU GIFTS verkopen wij enorm veel ballonnen, maar speciaal voor het einde van het jaar hebben wij heel veel vrolijke ballonnen waarmee jij de juf of meester van je kind op een leuke manier kunt bedanken. De ballonnen zijn in verschillende kleuren en op iedere ballon staat een tekst zoals bedankt, de tofste meester of de liefste juf. Op deze manier zorg je ervoor dat je kind op een feestelijke manier afscheid neemt! 

Juf of meester je bent goud waard afscheidscadeau

Een mok om de juf of meester te bedanken is een leuk idee! De juf of meester zal bij iedere slok aan jouw kind herinnerd worden. Het cadeau en de boodschap ‘je bent goud waard’ zal enorm gewaardeerd worden. De mok is in een gouden kleur met de tekst op de voorkant. Ook hebben wij mokken die jij zelf kunt personaliseren. Zo kun jij je eigen tekst verzinnen zodat het extra persoonlijk is! 

Een afscheidscadeau voor de coolste meester of de droom juf

Heeft jouw kind les gehad van de ‘coolste meester’ of de leukste ‘droomjuf’? Wij hebben een heel origineel cadeau voor jou, een lepel met daarop de tekst: ‘coolste meester’ en ‘droom juf’. Geef dit afscheidscadeau aan de juf of meester van je kind en bedank hem of haar voor het geweldige leerjaar! 

Een geweldig cadeaupakket

Vind jij het moeilijk om één cadeau uit te kiezen? Wij hebbend de perfecte oplossing! Geef een cadeaupakket cadeau. In de pakketten hebben wij de leukste producten samengesteld om de juf of meester goed te verrassen! De pakketten bestaan uit geurkaarsen, chocola en nog meer leuke producten. Bedank de juf of meester met een lief afscheidscadeau! 

Een heerlijke geurkaars 

Een heerlijke geurkaars met een leuke tekst. Het cadeau waar iedere juf of meester enorm blij van wordt. De geurkaarsen ruiken verrukkelijk en op iedere kaars staat een lieve tekst zoals; ‘you are the best’, ‘you are a diamond’ of ‘you rock’. De geurkaars zal prachtig in het interieur van de juf of meester staan! 

Nu je genoeg inspiratie op hebt kunnen doen voor een afscheidscadeau is het tijd om een van de cadeaus te bestellen. Ben jij er nog niet uit wat jij het liefst wil geven? Bekijk dan alle andere cadeaus en maak er een geweldige dag van!

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9951 reviews.