Welke cadeau geef je aan lieve buren op Burendag?

Welke cadeau geef je aan lieve buren op Burendag?

Binnenkort staat één van de leukste dagen weer voor de deur, namelijk de burendag van 2022. Sommige buren en gemeentes maken hier een groot feest van om het zijn van buren te vieren. Wil jij tijdens de burendag van 2022 nu een cadeau geven? Dan geven wij jou inspiratie voor het perfecte cadeau tijdens de burendag van 2022

De Burendag van 2022

Een speciale dag die valt in september is de burendag. Dit jaar valt de buren dan op 24 september. Het leuke aan deze speciale dag is dat jij jouw lieve buren in het zonnetje kunt zetten. Sommige buurten vieren burendag groot en organiseren bijvoorbeeld een feest in de straat. Maar je hoeft natuurlijk niet een groot feest te organiseren om jouw buren een speciaal gevoel te geven. Ondanks dat jij je buren niet uitkiest, kunnen deze mensen wel erg liefdevol zijn en klaarstaan voor de buurt. Wil jij dit jaar meedoen aan de burendag van 2022 en jouw buren bedanken met een cadeau? Dan geven wij graag inspiratie om deze speciale dag te kunnen vieren.

Brievenbuspakketje als cadeau tijdens de burendag

Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw buren op burendag niet thuis zijn, maar je wel graag een cadeau wilt geven op burendag. Je buren zijn bijvoorbeeld druk aan het werk of aan het genieten van een vakantie. Daarvoor hebben wij het perfecte cadeautje. Onze brievenbuspakketten hebben verschillende cadeautjes waarmee jij de buren kunt bedanken. Op onze website hebben wij verschillende pakketjes waaruit je kunt kiezen. Zo hebben wij het zomerborrel pakket, maar ook kan je kiezen uit een filmpakket. Het fijne aan dit pakket is dat jouw buren niet thuis hoeven te zijn voor ontvangst, maar ze zeker zullen genieten van deze leuke cadeautjes. De brievenbuspakketjes zijn te versturen vanaf €19,95.

Doe een wensplantje cadeau

Een ander leuk cadeau om te geven tijdens de burendag zijn de wensplantjes. Om te weten of jouw buren dit een leuk cadeau vinden, kan je stiekem in de tuin spieken. Wanneer jouw buren veel plantjes in de tuin hebben weer je zeker dat zij dit een leuk cadeau zullen vinden. De wensplantjes zijn in verschillende varianten te bestellen. Zo versturen wij wensplantjes in een doosje, maar ook kan je het versturen in een buisje. Een leuk onderdeel aan dit wensplantje is dat je hem natuurlijk ook samen kunt planten met jouw buren. Dit is een leuk idee wanneer je bijvoorbeeld een gedeelde tuin hebt. De wensplantjes zijn van €5,99 te bestellen.

Een geurkaars als cadeau geven tijdens de burendag

Een leuk onderdeel aan buren is dat het interieur vaak totaal anders is dan jouw huis. Toch heeft ieder huis zijn eigen charmes en dit volgende cadeau past dan ook in ieder interieur. Op onze websites hebben wij verschillende soorten geurkaarsen die een perfect cadeau zijn om te geven tijdens de burendag. Op onze website vind jij een groot assortiment aan geurkaarsen van My Flame. My Flame heeft niet alleen verschillende soort geuren, maar ook formaten en berichtjes. Natuurlijk kan je ook een volledig pakket sturen van Ted Sparks. Ook bij Ted Sparks zijn verschillende soorten geuren te verzenden in een prachtige set. Van dit cadeau zullen jouw buren zeker blij worden op burendag.

Verse bloemen cadeau doen

Weet je niet zeker of jouw buren een geurkaars een leuk cadeau vinden? Dan kan je er altijd nog voor kiezen om bloemen te versturen als cadeau op burendag. Op onze website vind jij verschillende mooie verse bloemen die je kunt versturen naar jouw lieve buurtjes. Gelukkig hoef jij zelf geen boeket samen te stellen en kan je kiezen uit prachtige bloemen. Natuurlijk kan je altijd nog een extra cadeautje versturen samen met de bloemen. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke chocola. Een prachtige combinatie is het liefelijk roze boeket samen met het rode chocolade hart. De keuze op onze website zijn eindeloos en jij kan dan zelf een prachtig cadeau samenstellen voor burendag 2022.

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10455 reviews.