Zo vier je het Suikerfeest

Speciale momenten zo vier je het Suikerfeest 100 heerlijke hapjes

Na een maand Ramadan is het dan eindelijk tijd voor het Suikerfeest. Tijdens het Suikerfeest wordt de Ramadan op een feestelijk manier afgesloten. Er wordt altijd flink uitgepakt met cadeaus, mooie kleren en heel veel lekkernijen. Lees dit blog om meer te weten te komen over het Suikerfeest en de leukste cadeaus om te geven!   

Het Suikerfeest vier je samen

Het Suikerfeest staat in het teken van samen zijn. Tijdens het vasten leer je om geduldig te zijn, je leert het hebben van discipline en je leert om dankbaar te zijn. Het Suikerfeest draait om verbinding met familie en vrienden. In de ochtend bezoeken mannen en vrouwen de moskee om samen een gebed te doen. Het vasten wordt verbroken en je mag weer eten. Ook het huis wordt netjes gemaakt en iedereen trekt mooie kleren aan. Op deze dag kijk je samen terug op een maand lang vasten.

Geef een ballon

Een ballon is altijd een mooi cadeau om iemand een gezegende Eid te wensen. Wij hebben speciale ballonnen om deze dag extra bijzonder te maken. De ballon wordt verstuurd in een doos en zodra de doos geopend wordt, vliegt de ballon de lucht in. Dit zorgt voor een feestelijk moment. De ballon is leuk om te geven voor iedere leeftijd. Uiteraard is het ook mogelijk om een kaartje toe te voegen met een lief bericht. Suprise Mabrouk! 

De traditionele Medjoul dadels

Dadels zijn vruchten die groeien in de dadelpalm. Medjoul dadels zijn ondangs dat ze lekker zijn, ook erg gezond! Dadels zijn een echte traditie en helpen de mensen weer aan te sterken na een dag vasten. Vele eten dadels samen met melk. Deze combinatie staat voor geluk, voorspoed en vruchtbaarheid. De Medjoul dadels uit de webshop zijn heerlijke dadels uit Palestina. Fairtrade geproduceerd van boer tot arbeiders.

Een leuk feitje: men eet er dan altijd 1 of 3 of meer, maar altijd een oneven aantal! 

100 heerlijke hapjes cadeaupakket

Verras iemand met een leuk pakket. Het pakket bestaat uit verschillende hapjes die heerlijk zijn om te eten tijdens het Suikerfeest. Het boek bevat 100 verschillende gerechtjes zodat jij alles uit de kast kunt halen om je gezinsleden, familie, vrienden of gasten te verrassen. Het pakket wordt verpakt in een luxe doos en is daarom enorm leuk om cadeau te geven!  

Bekijk de cadeaupagina om meer inspiratie op te doen. Wij wensen jou een gezegend Suikerfeest. Geniet van het eten en de mensen naast je!

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10438 reviews.