9x leuke teksten voor op een kaart

leuke teksten voor op een kaart

Laat aan de ontvanger weten waarom hij/zij een cadeau heeft verdiend met een bijpassende kaart. Een persoonlijk bericht op een kaart doet wonderen. Zoek je nog naar inspiratie voor een mooie tekst op de kaart? Wij helpen je op weg! 

Een kaart om iemand te feliciteren

De kracht van een felicitatie kaart zit hem in de boodschap die je wilt overbrengen, maak daarom duidelijk waarom je iemand feliciteert. Een felicitatie kaart kan namelijk voor meerdere gelegenheden worden gegeven. Denk hierbij aan een verjaardag, huwelijk, zwemdiploma of rijbewijs.  

  1. Laten we drinken en vergeten hoe oud je bent geworden, want het is jouw verjaardag! Zolang je maar niet vergeet om plezier te hebben!
  2. Hop hop… Gas erop, want je hebt je rijbewijs! We wensen je veel veilige kilometers toe.
  3. Hey waterrat, wat heb je dat goed gedaan! Zwemdiploma A gehaald, daar kan je heel trots op zijn!

Een geboorte kaart

Verwelkom het kleine wondertje op de wereld met een mooie boodschap op de geboorte kaart. Zelfs op afstand kan je het moment onvergetelijk maken voor de kersverse ouder(s)

  1. Welkom (naam), jij gaat de wereld nu vanaf het begin ontdekken en wij helpen je daar graag een handje in mee! We kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Liefs (namen)
  2. Lieve (naam van de ouders), wat hebben jullie toch een mooi kindje op de wereld gebracht! Met zulke sterke ouders als voorbeeld moet het zeker goed komen! Pak jullie rust en geniet samen van elk moment! 
  3. Lieve (naam van de baby), door jou ben ik tante/oom geworden en wat ben ik trots op je ouders! 

Een kaart om iemand beterschap te wensen

Iemand opvrolijken is het mooiste wat er is. Een beterschapskaart bij een cadeau doet wonderen. Vrolijk iemand op die niet meer uit zijn/haar bed te krijgen is en maak de dag extra bijzonder!

  1. Dapper en sterk dat ben jij, maar voor nu is het oké om je rust te pakken! We denken aan je!
  2. Lieve (naam van de ontvanger), hopelijk voel je je snel weer beter! Hier wat leuks/lekkers zodat je extra snel kan aansterken. 
  3. Lachen is het beste medicijn, dus daarom vertel ik je één van de grappigste momenten met jou! (Herinnering samen) Ik hoop dat je hebt gelachen, want zo wil ik je graag zien!

Heb je genoeg inspiratie kunnen opdoen om je eigen kaart te ontwerpen? Maak het zo persoonlijk en leuk mogelijk, want dan maak je het een moment om niet te vergeten! Soms kan je met de simpelste woorden al iemand raken! Laat daarom de ontvanger weten waarom en van wie het cadeau is.


Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9959 reviews.