De 5 spring trends van 2022

Tips & Trick De 5 spring trends van 2022 bloemtjes lente

De lente is eindelijk aangebroken. Dat betekent dat de zon gaat schijnen, de bloemetjes gaan groeien en iedereen een lentegevoel krijgt. Verras iemand met een leuk cadeau en tover een extra glimlach op zijn/haar gezicht. Weet jij niet wat voor cadeau je moet geven? Wij zetten speciaal voor jou alle trends van deze lente op een rij!

Heerlijk koken en bakken

Bij FOR YOU GIFTS verkopen we de producten van Pineut. Dit is een fles waarin alle ingrediënten zitten die jij nodig hebt voor een heerlijke soep of een heerlijke cake. Ook is er een fles waarin de ingrediënten zitten om een bananenbrood te bakken. Een bananenbrood is gezond en smaakt even lekker als cake. Ook hebben we twee flessen waarmee je erwtensoep of linzensoep kan maken. Dit is leuk om cadeau te geven omdat er een complimentje op de verpakking staat. De flessen waarmee je de appel-kaneel cake en de blue berry cake mee kan maken zijn verukkelijk. Op de flessen staat een leuk stukje tekst en in de fles zitten de ingrediënten voor een heerlijke cake! 

Deze lente is het Delfts blauw

Delfts blauw, een kleur die al heel lang bestaat en waar iedereen gek op is.  Samen met beroemde schilders als Rembrandt en Vermeer is antiek Delfts Blauw een symbool van Nederlandse kunst dat internationaal in hoog aanzien staat. Bij FOR YOU GIFTS hebben we hele toffe Delfts blauwe producten. We hebben een moktheezakjes houderchocolade grachtenpandjesthee giftbox en een cappuccino mok. Met een beetje creativiteit voeg je alle producten in je winkelmandje en wordt er een leuk Delfts blauw pakketje gemaakt. Dit is geweldig om cadeau te geven!

Lichte lente kleurtjes

De drinkflessen van Equa Mismatch zijn onmisbaar deze lente en zijn alvast een voorproefje op de zomer, omdat het in de zomer belangrijk is om genoeg te drinken. Het is superhandig om altijd een drinkfles mee te hebben. De drinkflessen van Equa Mismatch hebben een echt lentekleurtje. Zo heb je een licht roze en een mooie marmeren uitstraling. Het is een echte must have om mee te nemen naar bijvoorbeeld de sportschool of om op je bureau neer te zetten. De drinkflessen zijn niet alleen geweldig om bij de hand te hebben maar ondersteunen ook nog is een duurzame levensstijl omdat de flessen BPA vrij zijn. Ken jij iemand die dit leuk zou vinden? Bestel de drinkflessen en laat het op een leuke manier inpakken! 

Paaschocolade in de lente 

Wat is nu lekkerder dan chocolade? En dan al helemaal de paaschocolade. Zodra de paaseitjes in de winkels liggen weet je dat de lente is aangebroken en dat het zonnetje gaat schijnen. Geef de heerlijke chocolade van Neuhaus cadeau en zorg voor een gezellig sfeertje. De verpakking is vrolijk en zit vol met lentekleurtjes. 

Het ruikt naar de lente

De lente ruikt naar bloemen. Haal de lente geuren naar binnen met de geurkaars van Ted Sparks. De geurkaars heeft een zachte, maar ook zoete geur van bloemen. De bloemengeur heeft een opmerkelijk vrouwelijk karakter door de roos en lelietje-van-dalen tonen. De poederachtige noten van musk maken deze geur af. De geurkaars is een echte trend in de lente en leuk om cadeau te geven! 

Bij ons zit de lente sfeer er helemaal in. Hopelijk heb je genoeg inspiratie op kunnen doen om iemand is even leuk te verrassen met deze geweldige cadeaus. En wij wensen je alvast een vrolijk Pasen! Ben jij nog op zoek naar meer paascadeaus? Lees dan onze blog met paascadeau tips

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9936 reviews.